Biostile Immuno Sun Kapsule

Immuno Sun Kapsule

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Omega 3 Elite Kapsule Biostile

Omega 3 Elite

Biostile Imuno sun Powder - dodatno krepi imunski sistem

Immuno sun Powder

Immuno Sun Kapsule

Biostile Immuno Sun Capsules, izdelek za krepitev in zaščito imunskega sistema. Vsebuje vitamin D (3800 ie v eni kapsuli), gobe reishi, vitamin C, B6, B12 in folno kislino. Immuno Sun so namenjene vsem, ki občutijo upad imunskega sistema, so nalezljive, imajo vnetja dihal, rane, herpes, sinuse, vsem, ki so utrujeni, imajo številne bolezni, jemljejo zdravila in imajo težave z ožiljem.

Vsebnost: 30 kapsul (za 30 dni)

Biostile Vegan

29,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Immuno Sun Kapsule

Biostile Immuno Sun kapsule

Posebne situacije nam predstavljajo posebne izzive. Zato smo pri Biostilu pod vodstvom strokovnjakov razvili poseben izdelek Biostile Immuno Sun kapsule, ki bo pomagal okrepiti in zaščititi imunski sistem. Sončne kapsule Immuno vsebujejo gobe Reishi, eno najmočnejših imunostimulantov. Zdravniki ga priporočajo pri herpesu,
afte, herpes zoster, pri vseh avtoimunskih boleznih in na splošno pri prehladih, okužbah dihal
poti in sinusi. Gobe ​​reishi so na Kitajskem znane kot Lingzhi, kar pomeni "goba nesmrtnosti"
«. To so divje gobe, ki rastejo na gnilih hlodih in deblih. Dokazano je, da gobe reishi povečajo pretok krvi, izjemno dobro vplivajo na kardiovaskularni sistem in učinkovito podpirajo delovanje imunskega sistema.

Visoka vrednost vitamina D3
Telo lahko z direktno sončno svetlobo dobi optimalno količino vitamina D. Na žalost nam letni čas in vreme preprečujeta želeno izpostavljenost soncu, zato smo sonce "spakirali" v novi izdelek za sončenje Immuno SUN.
Izdelek vsebuje visoko vrednost vitamina D3, da naš imunski sistem čim bolj podpira. Vir vitamina D3 je naravna oblika, iz jelenjadnega lišaja, kar pomeni, da je izdelek primeren tudi za vegane. Vitamin D je pomemben za normalno rast kosti in zob, pomemben je za normalno delovanje mišic, skrbi za dobro delujoč imunski sistem, ker je edini način, da se telo bori z bakterijami, glivicami in virusi . Vitamin D prispeva k normalni absorpciji / izrabi kalcija in fosforja, normalni ravni kalcija v krvi, vzdrževanju normalnih kosti, normalnemu delovanju imunskega sistema in ima vlogo v procesu delitve celic.

Visoka vrednost vitamina C.
Če želimo pozimi vzdrževati močan imunski sistem, moramo v telo vnesti povišano raven vitamina C. Imunski sistem vsebuje visoko vrednost vitamina C iz naravnega vira granatnega jabolka, kar pomeni, da deluje dolgo časa . ukrepanje. Zato lahko rečemo, da je pred nami izjemen izdelek. Vitamin C prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja imunskega sistema med in po intenzivni telesni aktivnosti, normalnem delovanju živčnega sistema, normalnem delovanju imunskega sistema in normalni psihološki funkciji.
To pa še ni vse. Dodali smo tudi vitamine B6, B12 in folno kislino, ki skrbijo za naše ožilje in razgradnjo aminokisline homocisteina v našem telesu. Pogosto je največji sovražnik našega srca in ožilja, ki se v telesu ustvari pod vplivom stresa in je danes del vsakdana.

Vitamin B6 prispeva k normalni presnovi proizvodnje energije, normalnemu delovanju živčnega sistema, normalni presnovi homocisteina in zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B12 prispeva k normalni proizvodnji rdečih krvnih celic, normalni psihološki funkciji in ima vlogo v procesu delitve celic.

Biostile Immuno Sun kapsule so namenjene vsem, ki občutijo upad imunskega sistema, so nalezljive, imajo vnetja dihal, rane, herpes, sinuse, vsem, ki so utrujeni, imajo številne bolezni, jemljejo zdravila in imajo težave z ožiljem.
Imunsko sonce je potrebno v jesenskih in zimskih dneh. Glede na situacijo, v kateri smo, je učinkovita pomoč za krepitev in zaščito vašega imunskega sistema. Pazite na svoje zdravje in bodite zdravi.

Biostile Immuno Sun kapsule  Priporočeni odmerek: Ena kapsula na dan (1 × 1); s kozarcem vode za zajtrk.

Reishi  (Ganoderma lucidum heteropolysaccharides), izvleček plodov šipka (Rosa canina), vitamin B6 (piridoksin), folna kislina, vitamin D3 (holekaciferol iz jelenovega lišaja Cladonia rangiferina), vitamin B12 (kobalamin) sredstvi proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid).

Priporočen dnevni odmerek (1 kapsula Immuno Sun) vsebuje:

Sestavina

Količina

Delež PDV*

Reishi

300 mg

n.d.

Vitamin C (iz plodov šipka)

140 mg

175%

Vitamin B6

2 mg

143 %

Folna kislina

200 µg

100 %

Vitamin D3 (3800IU)

95 µg

1900 %

Vitamin B12

25 µg

1000 %

*Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Več informacij
Brand Biostile
Product form Kapsule, Vegansko
Quantity 30 kapsul (za 30 dni)
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE