Biostile Paket zdrava prebava - Protein Digest, Aloe Vera & Liquid Prebiotics

Paket zdrava prebava

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Paket ZAUSTAVIMO VNETJA - Protex Kapsule , Protex čaj in Kidney

Paket ZAUSTAVIMO VNETJA

Biostile Mladi in Vitalni - Collagen, Aloe Vera in Vitamin C

Mladi in Vitalni

Paket zdrava prebava

Biostile Paket zdrava prebava - Protein Digest, Aloe Vera & Liquid Prebiotics - Najboljša izbira za uravnoteženje črevesne flore in vračanje dobrih bakterij v telo!

 • Protein Digest, 60 kapsula
 • Aloe Vera, 1L
 • Liquid Prebiotics, 300 ml

Biostile Protein Digest je mešanica prebavnih encimov, posebej zasnovana za vegetarijance in tiste s krvnimi skupinami "A", "B" in "AB". Vsak encim deluje na določeno vrsto hrane, zato encimov ni mogoče nadomestiti.

Vsebnost : 60 kapsul ( za 30 dni)

Biostile Aloe vera - sok, prehransko dopolnilo v obliki naravnega soka iz sredice listov aloje z dodanimi vitamini C, B5, B6, B7 in B12. Primerno tudi za otroke po 3. letu starosti.

Vsebnost : 1 L ( za več kot 30 dni)

Biostile Liquid Prebiotics je prehransko dopolnilo v obliki soka, ki vsebuje prebiotike arabinogalaktan, inulin in betaglukan, ki telesu obnavljajo bakterije, potrebne za funkcionalno delovanje presnove. Prijeten okus, ne vsebuje alergenov, primeren za otroke in primeren za vegane

Vsebnost : 300 ml

Biostile Energy Plus Vegan

Redna cena 72,70 € Akcijska cena 54,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biostile Paket zdrava prebava

Biostile Paket zdrava prebava - Protein Digest, Aloe Vera & Liquid Prebiotics

Najboljša izbira za uravnoteženje črevesne flore in vračanje dobrih bakterij v telo!

Biostile sok Aloe vere vam bo pomagal pri normalnem delovanju vašega krvnega obtoka. Zadrževanje soka v ustih bo pomagalo tudi zdravju dlesni in povečalo absorpcijo železa v telesu. Sok aloe vere spodbuja nastajanje belih krvnih celic, ki so odgovorne za obrambne funkcije telesa. Nasprotujejo virusom in bakterijam, ki s svojo prisotnostjo nimajo možnosti. Študije so pokazale, da je aloe vera pri zmanjševanju luskavice boljša od običajnih steroidnih krem. Toda strokovnjaki ugotavljajo, da bi morala biti ta rastlina še vedno le alternativno zdravljenje blage do zmerne kožne bolezni.

Naravni sok iz sredice listov aloje z dodanimi vitamini C, B5, B6, B7 in B12. Primerno tudi za otroke po 3. letu starosti.

 • Naravni sok samo iz sredice listov (brez olupka)
 • Z dodanimi vitamini B-kompleksa in vitaminom C
 • S certifikatom kvalitete mednarodneg znanstvenega sveta za Aloe vera (IASC)
 •  

ZDRAVSTVENE TRDITVE

Vitamin C, vitamin B6, in vitamin B12 prispevajo k delovanju imunskega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in sproščanju energije pri presnovi.

Pantotenska kislina prispeva k umskim zmogljivostim ter ima vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov.

Vitamin B6 in vitamin B12 imata vlogo pri nastajanju rdečih krvničk ter prispevata k delovanju živčnega sistema in presnovi homocisteina.

Vitamin B6 ima vlogo pri sintezi cisteina, presnovi beljakovin in glikogena ter uravnavanju delovanja hormonov.

Biotin prispeva k delovanju živčnega sistema, presnovi makrohranil, normalnemu psihološkemu delovanju ter ohranjanju zdravih las, sluznic in kože.

 

Naravni sok iz sredice listov aloje (Aloe vera – barbadensis Miller) (99,6%), vitamin C (askorbinska kislina), vitamin B5 (pantotenska kislina), vitamin B6 (piridoksin), vitamin B7 (biotin), vitamin B12 (kobalamin), regulator kislosti (citronska kislina), konzervansi (kalijev sorbat in natrijev benzoat.

 

Priporočen dnevni odmerek (30 mL) vsebuje:

Sestavina

Količina

Delež 

Vitamin C

450 mg

n.d.

Vitamin B5

300 mg

n.d.

Vitamin B6

81 mg

n.d.

Vitamin B7

48 mg

n.d.

Vitamin B12

14 mg

n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

 

PRIPOROČENO ODMERJANJE : Enkrat dnevno (1×30 mL): 30 mL soka zjutraj na tešče.

Biostile Protein Digest - Prebavni encimi so beljakovine, ki so potrebne za prebavo zaužite hrane.

Biostile Protein Digest se prebava začne v ustih. Encimi že delno predelane hrane prehajajo v prednji del želodca, kjer jo prebavijo encimi iz ustne votline in encimi, prisotni v hrani, in še pred zalivanjem želodčnih sokov. Nato hrana preide v tanko črevo, kjer prebavni sokovi iz trebušne slinavke nevtralizirajo kislino v želodcu in sčasoma spremenijo hrano v obliko, ki jo telo lahko absorbira v krvni obtok. Če pa se hrana v debelem črevesu premalo prebavi, se neprebavljene beljakovine gnijejo, fermentirajo sladkor in neprebavljene maščobe.

Številne škodljive, strupene snovi lahko preidejo skozi črevesno steno v krvni obtok in povzročijo zdravstvene težave, kot so alergije, spremembe kože in celo resne bolezni, kot so diabetes, bolezni srca in ožilja ter številne druge bolezni sodobnega človeka.

Prebava je mehanski in kemični postopek pretvorbe hrane v manjše delce, ki prehajajo iz prebavil v krvni obtok. Brez encimov hranilnih snovi iz hrane ni mogoče izkoristiti. Beljakovine se prebavijo v aminokisline, maščobe v maščobne kisline, kompleksni sladkorji (škrob) pa v enostavne sladkorje (glukozo), ki jih telo lahko uporabi kot vir energije in kot sestavni blok.

Biostile Protein Digest je mešanica prebavnih encimov, posebej zasnovana za vegetarijance in tiste s krvnimi skupinami "A", "B" in "AB". Vsak encim je aktiven v določeni vrsti hrane, zato encimov ni mogoče nadomestiti. Pomanjkanje ali celo odsotnost enega samega encima lahko vpliva na šibkost ali poslabšanje zdravja.

Vsi encimi, pridobljeni iz rastlin (predvsem glive), so zelo stabilni in odporni na želodčne kisline, zato podpirajo prebavo skozi prebavni trakt.

Priporočeni odmerek: 1 kapsula 2x na dan (2 × 1), z zajtrkom in večerjo.

Amilaza (Aspergillus oryzae), celulaza (Trichoderma longibrachiatum), Hemicelulaza (Aspergillus niger), Lipaza (Candida rugosa), Laktaza (Aspergillus oryzae), Maltaza (Aspergillus oryzae), Alfa-galaktozidaza (Aspergillus niger), Bromelain, Papain, Glukoamilaza (Aspergillus niger), sredstvi proti sprijemanju (mikrokristalizirana celuloza, silicijev dioksid), kapsula (HPMC – hidroksipropil metilceluloza).

Priporočen dnevni odmerek Biostile Protein Digest (2 kapsuli) vsebuje:

Sestavina

Količina / Encimska aktivnost

Delež PDV

Amilaze    

15.000 DU

n.d.

Glukoamilaza

40 AGU

n.d.

Alfa-galaktozidaza

200 GalU

n.d.

Maltaza

300 DP

n.d.

Laktaza

700 ALU

n.d.

Bromelain 50 GDU

250 mg

n.d.

Papain 50 GDU

250 mg

n.d.

Lipaza

1.500 LU

n.d.

Celulaza

2400 CU

n.d.

Hemicelulaza

2.400 HCU

n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Biostile Liquid Prebiotics je prehransko dopolnilo v obliki soka, ki vsebuje prebiotike arabinogalaktan, inulin in betaglukan, ki telesu obnavljajo bakterije, potrebne za funkcionalno delovanje presnove. Prijeten okus, ne vsebuje alergenov, primeren za otroke in primeren za vegane. Bakterije se začnejo že v ustih, nato pa sledijo hrani vse do izhoda. Pomagajo nam pravilno prebaviti hrano in iz nje ustvariti prave vitamine, da je naše blato pravilna struktura in da imamo dovolj močan imunski sistem.

Biostile Liquid Prebiotics:

 • Primerno tudi za otroke po 3. letu starosti
 • Prijetnega okusa
 • Ne vsebuje alergenov


Arabinogalaktan spodbuja razvoj bifidobakterij.

Priporočeno odmerjanje: 40 mL na dan (2 x 20 mL), pol ure pred zajtrkom in pol ure pred večerjo.

Priporočen dnevni odmerek (40 mL) vsebuje:

Sestavina

Količina

Delež PDV

Arabinogalaktan

700 mg

n.d.

Inulin

700 mg

n.d.

Beta-glukani

30 mg

n.d.

Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Več informacij
Brand Biostile
Product form Kapsule, Kompleti, Sokovi, Vegansko
Quantity 60, 1l, 300ml
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE