Biostile Protein Digest - Prebavni encimi

Protein Digest - Prebavni encimi

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostile Carbo digest - prebavni encimi

Carbo digest - prebavni encimi

Biostile Liquid Prebiotics - Tekoči prebiotiki

Liquid Prebiotics - Tekoči prebiotiki

Protein Digest - Prebavni encimi

Biostile Protein Digest je mešanica prebavnih encimov, posebej zasnovana za vegetarijance in tiste s krvnimi skupinami "A", "B" in "AB". Vsak encim deluje na določeno vrsto hrane, zato encimov ni mogoče nadomestiti.

Vsebnost : 60 kapsul ( za 30 dni)

Biostile Protein Digest - Prebavni encimi

34,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Protein Digest - Prebavni encimi

Biostile Protein Digest - Prebavni encimi so beljakovine, ki so potrebne za prebavo zaužite hrane.

z Biostile Protein Digest se prebava začne v ustih. Encimi že delno predelane hrane prehajajo v prednji del želodca, kjer jo prebavijo encimi iz ustne votline in encimi, prisotni v hrani, in še pred zalivanjem želodčnih sokov. Nato hrana preide v tanko črevo, kjer prebavni sokovi iz trebušne slinavke nevtralizirajo kislino v želodcu in sčasoma spremenijo hrano v obliko, ki jo telo lahko absorbira v krvni obtok. Če pa se hrana v debelem črevesu premalo prebavi, se neprebavljene beljakovine gnijejo, fermentirajo sladkor in neprebavljene maščobe.

Številne škodljive, strupene snovi lahko preidejo skozi črevesno steno v krvni obtok in povzročijo zdravstvene težave, kot so alergije, spremembe kože in celo resne bolezni, kot so diabetes, bolezni srca in ožilja ter številne druge bolezni sodobnega človeka.

Prebava je mehanski in kemični postopek pretvorbe hrane v manjše delce, ki prehajajo iz prebavil v krvni obtok. Brez encimov hranilnih snovi iz hrane ni mogoče izkoristiti. Beljakovine se prebavijo v aminokisline, maščobe v maščobne kisline, kompleksni sladkorji (škrob) pa v enostavne sladkorje (glukozo), ki jih telo lahko uporabi kot vir energije in kot sestavni blok.

Biostile Protein Digest je mešanica prebavnih encimov, posebej zasnovana za vegetarijance in tiste s krvnimi skupinami "A", "B" in "AB". Vsak encim je aktiven v določeni vrsti hrane, zato encimov ni mogoče nadomestiti. Pomanjkanje ali celo odsotnost enega samega encima lahko vpliva na šibkost ali poslabšanje zdravja.

Vsi encimi, pridobljeni iz rastlin (predvsem glive), so zelo stabilni in odporni na želodčne kisline, zato podpirajo prebavo skozi prebavni trakt.

Biostile Protein Digest Priporočeni odmerek: 1 kapsula 2x na dan (2 × 1), z zajtrkom in večerjo.

Amilaza (Aspergillus oryzae), celulaza (Trichoderma longibrachiatum), Hemicelulaza (Aspergillus niger), Lipaza (Candida rugosa), Laktaza (Aspergillus oryzae), Maltaza (Aspergillus oryzae), Alfa-galaktozidaza (Aspergillus niger), Bromelain, Papain, Glukoamilaza (Aspergillus niger), sredstvi proti sprijemanju (mikrokristalizirana celuloza, silicijev dioksid), kapsula (HPMC – hidroksipropil metilceluloza).

Priporočen dnevni odmerek Biostile Protein Digest (2 kapsuli) vsebuje:

Sestavina

Količina / Encimska aktivnost

Delež PDV

Amilaze    

15.000 DU

n.d.

Glukoamilaza

40 AGU

n.d.

Alfa-galaktozidaza

200 GalU

n.d.

Maltaza

300 DP

n.d.

Laktaza

700 ALU

n.d.

Bromelain 50 GDU

250 mg

n.d.

Papain 50 GDU

250 mg

n.d.

Lipaza

1.500 LU

n.d.

Celulaza

2400 CU

n.d.

Hemicelulaza

2.400 HCU

n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Več informacij
Brand Biostile
Product form Kapsule, Vegansko
Quantity 60 kapsul ( za 30 dni)
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE