Biostil Akcijski Paket Kurkumin Mikrokapsulirani

Akcijski Paket Kurkumin Mikrokapsulirani

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostile Kurkumin Microencapsulated

Kurkumin Mikrokapsulirani

Paket ZAUSTAVIMO VNETJA - Protex Kapsule , Protex čaj in Kidney

Paket ZAUSTAVIMO VNETJA

Akcijski Paket Kurkumin Mikrokapsulirani

Biostile Akcijski Paket Kurkumin Mikrokapsulirani je prehransko dopolnilo, ki vsebuje mikrokapsulirani kurkumin, bosvelijo, vitamin C, E in cink. Kurkumin je aktivna spojina kurkume ter naravna protivnetna učinkovina in močan antioksidant.

Količina: 2*60 kapsul

mikroenkapsuliran kurkumin

Redna cena 92,80 € Akcijska cena 71,84 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biostil 2x Kurkumin MICROENCAPSULATED

Akcijski Paket BMT® Biostile KURKUMIN mikrokapsulirani

Kurkumin je aktivna spojina kurkume ter naravna protivnetna učinkovina in močan antioksidant.

Absorpcija in biološka razpoložljivost kurkumina

Kurkumin ima to pomanjkljivost, da se iz črevesja slabo absorbira v krvni obtok. Biorazpoložljivost kurkumina je tako zelo nizka zaradi različnih dejavnikov, kot so: slaba vodotopnost, neustrezna absorpcija, hiter sistemski očistek, razgradnja pri nizkem pH-ju (v želodcu) in visoka fotosenzitivnost. Da bi odpravili te pomanjkljivosti, povečali stabilnost, biorazpoložljivost in absorpcijo kurkumina, smo kurkumin mikroenkapsulirali. Ker je kurkumin topen v maščobah, smo uporabili patentirano tehnologijo mikroenkapsulacije po principu koacervacije, kjer je kurkumin raztopljen v oljni fazi ter obdan z ovojem iz polisaharidov in beljakovin, ki preprečuje razgradnjo v želodčni kislini. S tem dosežemo tarčno dostavo na mesto absorpcije – do tankega črevesa, kjer mikrokapsulo razgradijo šele encimi trebušne slinavke ter tako omogočimo izjemno dobro absorpcijo in visoko biološko uporabnost.

To pa še ni vse. V izdelek BMT® KURKUMIN smo dodali še piperin (izvleček črnega popra), , izvleček bosvelije, ter vitamina C in E ter cink, za dodatno podporo in še boljši sinergistični učinek.

 • Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej, prispeva k obnovi reducirane oblike vitamina E, ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • Cink ima vlogo pri kognitivnih funkcijah, pri sintezi DNK, pri plodnosti in razmnoževanju, pri presnovi makrohranil, ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in pri delitvi celic. Cink prispeva k ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov in kože.
 • Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Priporočeni dnevni odmerek Biostile KURKUMIN mikrokapsulirani: dve kapsuli na dan (2 × 1); za zajtrk in večerjo s kozarcem vode.

Izvleček korenine kurkume, ekstrakt Boswellia serrata, vitamin C iz granatnega jabolka, cinkov glukonat, vitamin E (d-alfa-tokoferol sukcinat iz soje), piperin (črni poper), koruzni škrob, arabska gumija, oljčno olje, kalijev sorbat, protivnetno zdravila za lepljenje (magnezijev stearat, silicijev dioksid), kapsula (HPMC - hidroksipropil metilceluloza).

Priporočeni dnevni odmerek Biostile KURKUMIN mikrokapsulirani (2 kapsuli) vsebuje:

 • Mikrokapsulirana kurkuma 200 mg
 • od tega kurkumin 190 mg
 • Boswellia 100 mg enkrat na dan
 • od tega bosvelična kislina 65 mg
 • Vitamin C (iz palice) 56 mg 70%
 • Cink 8 mg 80%
 • Vitamin E 30 mg 250%
 • Piperin 5 mg
Več informacij
Brand Biostile
Product form Kapsule, Kompleti, Vegansko, Mikrokapsuliran
Quantity 2*60 kapsul
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE