Biostile Carbo Digest + Liquid Prebiotics + Protex Čaj

Carbo Digest + Liquid Prebiotics + Protex Čaj

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostile Mladi in Vitalni - Collagen, Aloe Vera in Vitamin C

Mladi in Vitalni

Biostile Liquid Prebiotics + B-Complex + Derma 10

Liquid Prebiotics + B-Complex + Derma 10

Carbo Digest + Liquid Prebiotics + Protex Čaj

Biostile Carbo Digest + Liquid Prebiotics + Protex Čaj Darilo!

Biostile Carbo digest je kombinacija prebavnih encimov, ki pomagajo prebaviti beljakovine, sladkorje, maščobe in vlaknine. Vsebuje vse potrebne encime za razgradnjo hrane s posebnim poudarkom na razgradnji ogljikovih hidratov. Encimi iz naravnih virov, proizvedeni na biotehnološki način, posebej zasnovani za vsejede (vsejede) in tiste s krvno skupino "O" in so primerni tudi za vegane

Vsebnost : 60 kapsul ( za 30 dni)

Biostile Liquid Prebiotics je prehransko dopolnilo v obliki soka, ki vsebuje prebiotike arabinogalaktan, inulin in betaglukan, ki telesu obnavljajo bakterije, potrebne za funkcionalno delovanje presnove. Prijeten okus, ne vsebuje alergenov, primeren za otroke in primeren za vegane

Vsebnost : 1L

Biostile Protex Tea - čajna mešanica vsebuje skrbno izbrano mešanico semen in zelišč najvišje kvalitete za razstrupitev telesa , posebej prilagojena sinergističnemu delovanju skupaj s Protex vlakninami in Protex kapsulami v Protex kompletu.

Vsebnost : 30  filter vrečk (za 30 dni)

Biostile Carbo Digest + Liquid Prebiotics + Protex Čaj Darilo!

Redna cena 83,50 € Akcijska cena 63,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
B Carbo Digest + Liquid Prebiotics + Protex Čaj

Biostile Carbo Digest + Liquid Prebiotics + Protex Čaj Darilo

Biostile Carbo Digest - Prebavni encimi - beljakovine, ki so potrebne za prebavo zaužite hrane

Prebava se začne v ustih. Z encimi že delno predelana hrana preide v prednji del želodca, kjer jo prebavijo encimi iz ustne votline in encimi, prisotni v hrani, in še preden jo prelijejo želodčni sokovi. Nato hrana preide v tanko črevo, kjer prebavni sokovi iz trebušne slinavke nevtralizirajo želodčno kislino in hrano nazadnje spremenijo v obliko, ki jo telo lahko absorbira v krvni obtok. Če pa hrana ni prebavljena, neprebavljene beljakovine zgnijejo v debelem črevesu, sladkorji fermentirajo in neprebavljene maščobe postanejo žarke.

Številne škodljive, strupene snovi lahko preidejo skozi črevesno steno v krvni obtok in povzročijo zdravstvene težave, kot so alergije, spremembe kože in celo resne bolezni, kot so diabetes, bolezni srca in ožilja ter številne druge bolezni sodobnega človeka.

Prebava pomeni mehanski in kemični postopek pretvorbe hrane v najmanjše delce, ki prehajajo iz prebavnega trakta v krvni obtok. Brez encimov hranilnih snovi iz hrane ni mogoče izkoristiti. Beljakovine se prebavijo v aminokisline, maščobe v maščobne kisline, kompleksni sladkorji (škrob) pa v enostavne sladkorje (glukozo), ki jih telo lahko uporabi kot vir energije in kot gradnik.

Biostile Carbo Digest je mešanica prebavnih encimov, posebej zasnovana za vsejede (vsejede) in tiste s krvno skupino "O". Vsak encim deluje na določeno vrsto hrane, zato encimov ni mogoče nadomestiti. Pomanjkanje ali celo odsotnost določenega encima lahko vpliva na počutje ali poslabša zdravje.

Vsi encimi so rastlinskega izvora (večinoma iz gliv), so zelo stabilni in odporni na želodčno kislino, ki podpira prebavo skozi prebavila.

Priporočeni odmerek Biostile Carbo Digest: Ena kapsula (2 × 1) dvakrat na dan; za zajtrk in za večerjo s 3 dcL vode.

Biostile Liquid Prebiotics je prehransko dopolnilo v obliki soka, ki vsebuje prebiotike arabinogalaktan, inulin in betaglukan, ki telesu obnavljajo bakterije, potrebne za funkcionalno delovanje presnove. Prijeten okus, ne vsebuje alergenov, primeren za otroke in primeren za vegane. Bakterije se začnejo že v ustih, nato pa sledijo hrani vse do izhoda. Pomagajo nam pravilno prebaviti hrano in iz nje ustvariti prave vitamine, da je naše blato pravilna struktura in da imamo dovolj močan imunski sistem.

Biostile Liquid Prebiotics:

  • Primerno tudi za otroke po 3. letu starosti
  • Prijetnega okusa
  • Ne vsebuje alergenov


Arabinogalaktan spodbuja razvoj bifidobakterij.

Priporočeno odmerjanje: 40 mL na dan (2 x 20 mL), pol ure pred zajtrkom in pol ure pred večerjo.

Biostile Protex Tea -čajna mešanica semen in zelišč posebej prilagojena sinergističnemu delovanju skupaj s Protex vlakninami in Protex kapsulami v Protex kompletu.

  • Poseben izbor najkvalitetnejšega botaničnega materiala
  • 1 vrečka je za 2 litra čaja

 

Priporočeno odmerjanje: Eno filter vrečko prelijte z dvema litrom vrele vode in namakajte 10-15 minut. Čaj pijte čez cel dan, vroč ali ohlajen.

Več informacij
Brand Biostile
Product form Čaji, Kapsule, Kompleti, Sokovi, Vegansko
Quantity 60, 30, 1L
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE