Biostile Carbo digest - prebavni encimi

Carbo digest - prebavni encimi

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biositle Aloe Vera

Aloe Vera

Biostile Protein Digest - Prebavni encimi

Protein Digest - Prebavni encimi

Carbo digest - prebavni encimi

Biostile Carbo digest je kombinacija prebavnih encimov, ki pomagajo prebaviti beljakovine, sladkorje, maščobe in vlaknine. Vsebuje vse potrebne encime za razgradnjo hrane s posebnim poudarkom na razgradnji ogljikovih hidratov. Encimi iz naravnih virov, proizvedeni na biotehnološki način, posebej zasnovani za vsejede (vsejede) in tiste s krvno skupino "O" in so primerni tudi za vegane

Vsebnost : 60 kapsul ( za 30 dni)

Biostile Vegac Carbo digest

34,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biostile Carbo digest

Biostile Carbo Digest - Prebavni encimi - beljakovine, ki so potrebne za prebavo zaužite hrane

Prebava se začne v ustih. Z encimi že delno predelana hrana preide v prednji del želodca, kjer jo prebavijo encimi iz ustne votline in encimi, prisotni v hrani, in še preden jo prelijejo želodčni sokovi. Nato hrana preide v tanko črevo, kjer prebavni sokovi iz trebušne slinavke nevtralizirajo želodčno kislino in hrano nazadnje spremenijo v obliko, ki jo telo lahko absorbira v krvni obtok. Če pa hrana ni prebavljena, neprebavljene beljakovine zgnijejo v debelem črevesu, sladkorji fermentirajo in neprebavljene maščobe postanejo žarke.

Številne škodljive, strupene snovi lahko preidejo skozi črevesno steno v krvni obtok in povzročijo zdravstvene težave, kot so alergije, spremembe kože in celo resne bolezni, kot so diabetes, bolezni srca in ožilja ter številne druge bolezni sodobnega človeka.

Prebava pomeni mehanski in kemični postopek pretvorbe hrane v najmanjše delce, ki prehajajo iz prebavnega trakta v krvni obtok. Brez encimov hranilnih snovi iz hrane ni mogoče izkoristiti. Beljakovine se prebavijo v aminokisline, maščobe v maščobne kisline, kompleksni sladkorji (škrob) pa v enostavne sladkorje (glukozo), ki jih telo lahko uporabi kot vir energije in kot gradnik.

Biostile Carbo Digest je mešanica prebavnih encimov, posebej zasnovana za vsejede (vsejede) in tiste s krvno skupino "O". Vsak encim deluje na določeno vrsto hrane, zato encimov ni mogoče nadomestiti. Pomanjkanje ali celo odsotnost določenega encima lahko vpliva na počutje ali poslabša zdravje.

Vsi encimi so rastlinskega izvora (večinoma iz gliv), so zelo stabilni in odporni na želodčno kislino, ki podpira prebavo skozi prebavila.

Priporočeni odmerek Biostile Carbo Digest: Ena kapsula (2 × 1) dvakrat na dan; za zajtrk in za večerjo s 3 dcL vode.

Proteaze (iz Aspergillus oryzae), lipaze (iz Candida rugosa), amilaze (iz Aspergillus oryzae), celulaze (iz Trichoderma longibrachiatum), maltaze (iz Aspergillus oryzae), laktaze (iz Aspergillus oryzae), hemicelulaze (iz Aspergillus niger), invertaze (iz Saccharoyces cerevisiae), kislinsko stabilne proteze (iz Aspergillus niger), alfa galaktozidaze (iz Aspergillus niger), glukoamilaze (iz Aspergillus niger), cinkov glukonat, pomožne snovi (mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid), kapsula (HPMC – hidroksipropil metilceluloza)

Priporočen dnevni odmerek Biostile Carbo Digest (2 kapsuli) vsebuje:

Sestavina

Količina   /    Encimska     aktivnost

Delež PDV

Proteaze (mešanica kislih, nevtralnih in bazičnih proteaz)

250 mg          90000 HUT

n.d.

Lipaze

220 mg          15000 LU

n.d.

Amilaze

120mg            30000 DU

n.d.

Celulaze

100 mg           2400 CU

n.d.

Maltaze

80 mg             3000 DP

n.d.

Laktaze

80 mg             3600 ALU

n.d.

Hemicelulaze

70 mg             2400 HCU

n.d.

Invertaze

50 mg             300 SU

n.d.

Kislinsko stabilne proteaze

50 mg             200 SAPU

n.d.

Alfa galaktozidaze

48 mg             40GalU

n.d.

Glukoamilaze

32 mg             40GalU

n.d.

Cink (v glukonatu)

10 mg

100%

*Priporočen dnevni vnos glede na NIJZ 2016, n.d.-ni določen

Več informacij
Brand Biostile
Product form Kapsule, Vegansko
Quantity 60 kapsul
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE