Biostile Garlic Česnove kapsule

Garlic

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostile Pomegranate - Sok granatnega jabolka z vitamini

Granatno jabolko sok

Biostile B complex + Silicium

B-Kompleks s Silicij

Garlic

Biositle Garlic - Česenove kapsule - prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico visokokakovostnih česna in sojinih olj, ki ima čudežne antibakterijske, protivirusne, protiglivične, antiparazitske in antioksidativne lastnosti.

Vsebina: 120 kapsul (60 dni)

Biositle Garlic - Česenove kapsule

17,40 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biositile Garlic

Biostile Garlic - Česenove kapsule so prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico visokokakovostnega česna in sojinih olj. Zaradi svoje edinstvene sestave blagodejno vpliva na številne bolezni, kot so virusne in bakterijske okužbe, artritis, bolezni srca in ožilja, bolezni dihal, prebavne motnje, paraziti in kronična utrujenost. 

Česen je močan antibiotik, ki premaga številne bolezni.

Raziskave potrjujejo, da redna uporaba česna uravnava krvni tlak ter raven holesterola in sladkorja v krvi. Študije tudi kažejo, da je česen lahko odlična preventiva proti številnim vrstam raka.

Kardiovaskularne bolezni

Številne študije česna potrjujejo, da ima ta rastlina pomembno vlogo pri zdravju našega kardiovaskularnega sistema.

Največja korist česna je, da ščiti krvne celice in ožilje pred vnetnimi in oksidativnimi procesi. Poškodba krvnih žil z visoko reaktivnimi molekulami kisika je ključni dejavnik, ki povečuje tveganje za bolezni srca in ožilja, vključno s srčnim infarktom in aterosklerozo. Oksidativne poškodbe povzročajo tudi neželena vnetja in oksidativni stres, kar poveča tveganje za zamašitev krvnih žil.

  • Edinstvena sestava česna, ki vsebuje celo vrsto žveplovih spojin, nas ščiti pred oksidativnim stresom in vnetji.
  • Česen vpliva tudi na raven trigliceridov in na splošno na holesterol v krvi.
  • Poleg tega, ki ščiti naše krvne žile pred zamašitvijo, česen preprečuje nastanek krvnih strdkov, zahvaljujoč eni posebni sestavini, imenovani ajoen.
  • Sposobnost česna za zniževanje krvnega tlaka je zelo impresivna. Alicin v česnu naj bi blokiral aktivnost angiotenzina, ki preprečuje neželeno krčenje krvnih žil in zvišanje krvnega tlaka.
  • Zdravilni učinek česna na kardiovaskularni sistem je povezan tudi z visoko vsebnostjo vitamina C, vitamina B6, selena in mangana.

Protivnetne lastnosti česna

Ne gre le za to, da lahko samo naš krvni obtok koristi protivnetne lastnosti česna. Uvodne raziskave so pokazale, da česen vpliva tudi na naš skeletni, mišični in dihalni sistem.

Tako kot dialil sulfid ima tudi tiakremonon v česnu protirevmatične lastnosti. Česen je povzročil tudi izboljšanje vnetja, ki ga povzročajo alergije.

Druge študije, ki povezujejo debelost z vnetnimi procesi v telesu, potrjujejo, da žveplove spojine, ki vsebujejo česen, lahko preprečijo vnetne procese, ki spodbujajo tvorbo maščobnih celic.

Upoštevajte, da so te študije še v predhodni fazi in jih bodo nadaljnje raziskave še potrdile.

Antibakterijske in protivirusne lastnosti

V zgodovini medicine so protibakterijske in protivirusne lastnosti česna legendarne. Česen in njegove sestavine so bili podvrženi številnim raziskavam, da bi dokazali njihov učinek na okužbe, ki jih povzročajo bakterije in virusi. Ne samo to - njegovo protimikrobno delovanje vključuje glive in parazite.

Izkazalo se je, da je ena od sestavin česna - ajoen - še posebej učinkovita pri zdravljenju glive candida albicans.

Nedavne raziskave česna so potrdile njegovo delovanje na bakterijo Pseudomonas aeruginosa, pa tudi na številne druge bakterije. Zdravnike še posebej zanima učinek česna na bakterije, ki so postale odporne na sodobne antibiotike.

Preprečevanje raka

Raziskave česna potrjujejo, da ima ta rastlina pomembne protirakave lastnosti. Dokazano je, da redno uživanje velikih količin česna znatno zmanjša tveganje za številne vrste raka. Medtem ko lahko zmerno uživanje te hrane pomaga preprečiti le dve vrsti raka - rektalni in ledvični. Takšna razlika med 'povečanim' in 'zmernim' vnosom česna kaže, da je za učinkovito preprečevanje raka še vedno treba zaužiti večje količine te hrane, k čemur lahko pomagajo česen kapsule ali tablete.

Biostile Garlic - Česenove kapsule  Priporočeni odmerek: 2 kapsuli na dan (2 × 1) za zajtrk in večerjo.

Sojino olje, kapsula ( želatina, glicerol, prečiščena voda ), česnevo olje.

Biostile Garlic - Česenove kapsule  Priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli) vsebuje:

Česnovo olje

200 mg

 – ustreza svežemu česnu

6 g

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Več informacij
Brand Biostile
Product form Kapsule, Vegansko
Quantity 120 kapsul
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE