Biostile Immuno Sun Complet | kapsul + prašak

Immuno Sun Komplet

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostile Imuno sun Powder - dodatno krepi imunski sistem

Immuno sun Powder

Biostile Q10 + Selenium Microencapsulated

Koencim Q10 s Selenom - Mikroenkapsuliran

Immuno Sun Komplet

Immuno Sun Complet Biostile | Immuno Sun kapsule + Immuno Sun prašek

Immuno sun Complet Biostile je poseben izdelek, ki pomaga krepiti in zaščititi imunski sistem. Sestavljen je iz kapsul Immuno Sun in Immuno Sun v prahu. Njegove sestavine aktivno podpirajo imunski sistem.

Namenjeno vsem, ki čutijo upad imunskega sistema, so nalezljivi, imajo vnetja dihal, rane, herpes, sinuse, vsi utrujeni, imajo številne bolezni, jemljejo zdravila in imajo težave z ožiljem

Količina:30 kapsul , 30 vrečk

Immuno Sun complet vegan

49,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biostil Immuno Sun Complet

Immuno Sun Complet Biostile | Immuno Sun kapsule + Immuno Sun prašek Biostile

Biostile Immuno Sun Complete vsebuje Immuno Sun Kapsule , 30 kapsul in Immuno Sun Powder, 30 vrečk, vse dodatke za krepitev vašega imunskega sistema.

IMMUNO SUN KOMPLET Idealen je za:
- krepitev vaše imunosti
- krepitev kosti, sklepov in mišic
- preprečevanje utrujenosti in izčrpanosti
- zdravje vašega dihalnega sistema


Pripravki vsebujejo veliko vitaminov, mineralov in drugih kakovostnih sestavin v popolni kombinaciji, ki močno podpira vaše zdravje.

Kapsule Biostile Imuno SUN, ki vsebujejo vitamin C, D, B6, B12, folno kislino.

Biostile Immuno SUN Posebne situacije predstavljajo za nas posebne izzive. Zato smo v podjetju Biovis pod vodstvom strokovnjakov razvili poseben izdelek, ki bo pomagal krepiti in zaščititi imunski sistem. Immune sun je komplet za krepitev imunskega sistema, sestavljen iz kapsul in pijače v prahu. Njegove sestavine aktivno podpirajo imunski sistem.

Immuno Sun Capsules vsebujejo: gobo Reishi, eno najmočnejših imunostimulantov. Zdravniki ga priporočajo pri vseh herpesih, ranah, herpes zoster, vseh avtoimunskih boleznih in na splošno prehladih, dihalnih poteh in sinusih. Gobe ​​reishi na Kitajskem so znane kot Lingzhi, kar pomeni "goba nesmrtnosti". To so divje gobe, ki rastejo na gnilih hlodih in deblih. Dokazano je, da gobe reishi povečajo pretok krvi, izjemno dobro vplivajo na kardiovaskularni sistem in učinkovito podpirajo delovanje imunskega sistema. Telo lahko z direktno sončno svetlobo dobi optimalno količino vitamina D. Na žalost nam letni čas in vreme preprečujeta želeno izpostavljenost soncu, zato smo sonce "spakirali" v novi izdelek za Immuno sun. Izdelek vsebuje visoko vrednost vitamina D3, da naš imunski sistem čim bolj podpira. Vir vitamina D3 je naravna oblika, iz jelenjadnega lišaja, kar pomeni, da je izdelek primeren tudi za vegane. Vitamin D je pomemben za normalno rast kosti in zob, pomemben je za normalno delovanje mišic, skrbi za dobro delujoč imunski sistem, ker je edini način, da se telo bori z bakterijami, glivicami in virusi . Če želimo v zimskem času ohraniti močan imunski sistem, moramo v telo vnesti povišano raven vitamina C. Imunski sistem vsebuje visoko vrednost vitamina C iz naravnega vira granatnega jabolka, kar pomeni, da ima podaljšan učinek. Zato lahko rečemo, da je pred nami izjemen izdelek. To pa še ni vse. Dodali smo tudi vitamine B6, B12 in folno kislino, ki skrbijo za naše ožilje in razgradnjo aminokisline homocisteina v našem telesu. Pogosto je največji sovražnik našega srca in ožilja, ki se v telesu ustvari pod vplivom stresa in je danes del vsakdana.

Immuno Sun Powder je sestavljen iz treh virov magnezija in šipkov, ki so vir naravnega, organsko vezanega vitamina C in vitamina B2.

Immuno Sun Powder vsebuje:

  • visok odmerek magnezija iz treh različnih virov, kar nam omogoča najboljšo absorpcijo,
  • vitamin C iz naravnega vira granatnega jabolka, kar pomeni, da deluje podaljšano
  • vitamin B2

Osvežujoč okus nam daje dovolj moči, sprošča srce in mišice ter dodatno krepi imunski sistem. Izdelek je namenjen vsem, ki čutijo upad imunskega sistema, so nalezljivi, imajo vnetja dihal, rane, herpes, sinuse, vsi utrujeni, imajo številne bolezni, jemljejo zdravila in imajo težave z ožiljem. Immuno Sun je potrebno v jesenskih in zimskih dneh. Glede na situacijo, v kateri smo, je učinkovita pomoč za krepitev in zaščito vašega imunskega sistema. Pazite na svoje zdravje in bodite zdravi.

Dnevni odmerek kapsul Immuno Sun: Vzemite eno kapsulo dnevno (1x1); ob zajtrku.

Dnevni odmerek Immuno Sun Powder: Zjutraj za zajtrk zmešajte 1 prašek v 2dc vode.

Več informacij
Brand Biostile
Product form Kapsule, Kompleti, Praški, Vegansko
Quantity 30 kapsul , 30 vrečk
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE