( +386 ) 041 610 598
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostile Immune Power | Krepitev imunskega sistema | BestSeller

Immune Power

Biostile Vitamin C Mikrokapsuliran

Vitamin C Mikrokapsuliran

Liver protect Komplet

Biostile Liver Protect kompletov Pri Nakupu dveh vam podarjamo Detox Obliže - rastrupite jetra in znebite se toksinov in težkih kovin iz telesa.

Biostile Liver protect complet je namenjen razstrupljanju jeter, se izvaja z namenom "čiščenja" z namenom obnove jetrnih celic, če pride do poškodb zaradi negativnih učinkov škodljivih snovi. Liver Protect blaži težave z jetri in razstruplja, čisti jetra nabranih toksinov v terapiji, ki traja 30 dni.

Komplet za zaščito jeter je sestavljen iz dveh formul po receptu Dr. Majić

Liver Protect Formula 1 je kombinacija aminokislin, vitaminov in mineralov.

Liver Protect Formula 2 vsebuje izvlečke kitajske cikorije, grozdnih pešk in repinca v fitosomski obliki.

Vsebnost: 90 kapsul (Formula 1: 30 kapsul, Formula 2: 60 kapsul) – za 30 dni

Biostile Liver Protect Complet Vegan

54,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biostil Liver protect complet

Kupite dvomesečne tretmaje Biostile Liver Protect za darilo dobite obliže Detox !!!! * Promocija - Darila se ne seštevajo
Biostile Liver Protect blaži težave z jetri in razstruplja hkrati pa se z Detox obliži znebite toksinov in težkih kovin iz telesa.

Biostile Liver Protect Komplet je namenjen razstrupljanju jeter, izvaja se z namenom "čiščenja" z namenom obnove jetrnih celic, če pride do poškodb zaradi negativnih učinkov škodljivih snovi. Liver Protect blaži težave z jetri in razstruplja, čisti jetra nabranih toksinov v terapiji, ki traja 30 dni.

Simptomi zamaščenih jeter

Številni pogosti simptomi zamaščenih jeter so slaba in neredna prebava, povečan občutek utrujenosti, omotica in pogosti glavoboli, bolečine in zbadanje, visok holesterol, težave s sladkorjem in splošno slabo zdravje. Žal ima danes le malo ljudi vsaj minimalno zamaščenost jeter zaradi hitrega načina življenja, nezadostnega spanca, nezdrave prehrane in uživanja zdravil. Poleg ljudi, ki se tako počutijo, še posebej priporočamo komplet Liver Protect ljudem, ki že dlje časa in v večjih količinah uživajo zdravila.

Vnetje jeter

Vnetje jeter ali hepatomegalija je stanje, ki komaj kaže simptome v prvi fazi vnetja, kar otežuje njegovo identifikacijo in začetek zdravljenja proti njemu. To se zgodi, ko jetra postanejo vnetja in imajo večjo normalno velikost zaradi vzrokov, ki segajo od prekomernega uživanja alkohola do okužb z virusno naravo, kot je katera koli vrsta hepatitisa

Izdelek je nastal v sodelovanju s specialistom interne medicine, kardiologom prim. Tomislav Majić.

Če iz črevesja prihaja preveč toksinov in odpadnih snovi, to moti delovanje jeter, kar se odraža v delu drugih organov. Mehanizmi poškodb celic so različni, toda pri tem ima osrednjo vlogo tvorba prostih radikalov-oksidantov kisika nastanek. Prekomerno tvorjenje reaktivnih kisikovih oksidantov povzroča oksidativni stres, ki je pomemben pri razvoju toksičnih okvar jeter, bolezni srca in ožilja, nevrodegenerativnih bolezni in raka. Človeško telo je zaščiteno z močno obrambo pred reaktivnimi spojinami z antioksidantno-antioksidativnimi snovmi, ki so v celicah in medceličnih tekočinah. V zdravem telesu obstaja ravnovesje med oksidanti in antioksidanti. Ko je oseba nenehno izpostavljena strupenim snovem, nastane preveč reaktivne snovi, obramba se izčrpa, kar povzroči poškodbe celic in tkiv. Antioksidanti delujejo kot odstranjevalci in zaviralci prostih radikalov, vendar lahko nekateri zaustavijo verižno reakcijo lipidne oksidacije v celičnih membranah (lipidna peroksidacija) in tako preprečijo poškodbe celic. Za zaščito pred lipidno peroksidacijo vključuje številne encime in neencimske antioksidante. Sem spadajo glutamin, peroksidaza, reduktaza, transferaza, superoksid dismutaza, vitamin C in E, med njimi tudi tisti, ki spodbujajo regeneracijo poškodovanih celičnih delcev.

Najpomembnejši jetrni antioksidant je glutation. Je znotrajcelični antioksidant, ki ni sposoben samo odstraniti strupenih snovi iz telesa, temveč tudi obnavlja (reciklira) druge antioksidante, kot so vitamin C, E, CoQ10 in drugi. Glutation je zadnji člen v verigi recikliranja antioksidantov, ki jih nato jetra izločijo iz telesa.

Glutation se v jetrih proizvaja iz treh aminokislin, cisteina, glutaminske kisline in glicina. Z leti se sposobnost jeter, da tvorijo glutation, žal zmanjšuje. S svojim antioksidativnim delovanjem se sam deaktivira, postane oksidant (v obliki oksidiranega GSSG), obnovi pa se tudi sam. Optimalno stanje dinamičnega ravnovesja je razmerje med aktivno reduciranim glutationom GSH in inaktiviranim GSSR 90/10%. Težave se pojavijo, ko to razmerje pade pod 70/30%. Mnoge bolezni moderne dobe in pospešeno staranje so na primer vzročno povezane s poslabšanjem te lestvice. Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen, bolezni srca in ožilja, astma in KOPB, revmatoidni artritis in druge avtoimunske bolezni. Da bi preprečili te bolezni, je pomembno vzdrževati optimalno razmerje med reduciranim in oksidiranim glutationom. Da bi to dosegli, je vnos glutationa s hrano neustrezen, saj se iz črevesja absorbira zelo malo, lahko pa spodbuja nastajanje glutationa v jetrih z vnosom nekaterih hranil s hrano ali kot prehranska dopolnila.

Glutation ima več koristnih funkcij v telesu:
• je glavni znotrajcelični antioksidant in obnovitelj aktivne oblike mnogih drugih antioksidantov.
• spodbuja delovanje dušikovega oksida v notranji steni vene (endotelij), ki uravnava delo večine organov človeškega telesa.
• Pomaga pri presnovi in ​​biokemičnih dejavnostih, kot so sinteza in regeneracija poškodovane DNA, sinteza beljakovin, prostaglandini in aktivacija encimov. Vsi telesni sistemi, zlasti imunski, živčni, prebavni in dihalni sistem, so odvisni od delovanja glutation sistema.


Kaj lahko poveča proizvodnjo glutationa v jetrih?
Aminokislina cistein, ki je sestavni del glutationa. Najdemo ga v organskem mesu (hormoni in različni toksini glutation nevtralizirajo, oksidirajo), vsebuje ga tudi lubenica, orehi in lešniki, avokado, sir, temno zelena listnata zelenjava, beluši, brokoli, paradižnik, pšenični kalčki in ovseni kosmiči.

Kaj so pomembna jetra:

Pomagajo očistiti telo strupenih in škodljivih odpadnih snovi, vključno z mamili in alkoholom. Ena najpomembnejših dejavnosti jetrnih encimov je pretvorba lipofilnih (v maščobi topnih) presnovkov teh škodljivih snovi v bolj hidrofilne (vodotopne), ki se iz telesa zlahka odstranijo skozi ledvice.
Uravnava presnovo sladkorja v krvi, tako da se shrani v obliki glikogena, če ga je preveč, in ga vrne iz glikogena ali pa ga oblikuje iz beljakovin in maščob, če ga je premalo.
Tvori žolč, ki je potreben za prebavo maščobe v tankem črevesju.
Dolgoročno shranjuje v maščobah topne vitamine A, D, E in K ter vitamin B12.
Jetra so prava kemična tovarna, ki proizvaja vitalne beljakovine, kot sta albumin in globulin. Albumin pomaga vzdrževati kalcij in druge pomembne snovi v krvi ter uravnava količino tekočine v krvnem obtoku. Nekateri globulini so protitelesa in so sestavni del imunskega sistema, pa tudi sestavine pigmenta v hemoglobinu v krvi. Proizvajajo kemikalije, potrebne za strjevanje krvi, tvorjenje holesterola in presnovo nekaterih hormonov, kot so aldosteron, testosteron in estrogen. Preveč aldosterona zadrži natrij in zniža kalij, kar lahko zviša krvni tlak in negativno vpliva na kardiovaskularni sistem.

Dolgotrajna izpostavljenost nizkim koncentracijam škodljivih snovi lahko privede do zamaščenosti jeter in Vnetja jeter . Izpostavljenost velikim količinam škodljivih snovi najpogosteje povzroča različno stopnjo poslabšanja jetrnega tkiva.

Vse uporabljene sestavine so kakovostne in naravnega izvora. Zelo pomembno je, da so vezani na fosfolipid. To omogoča, da se telo res dobro absorbira, zato je učinek zelo hiter.

Kako Liver Protect komplet dejansko deluje?

Liver Protect Komplet, izdelan v sodelovanju z dr. Majićem, deluje tako, da ščiti in regenerira jetra, njegove snovi pa so skrbno izbrane in narejene iz naravnih sestavin. Liver Protect ima dve formuli in je eden redkih izdelkov na trgu, ki ne samo čisti, ampak tudi obnavlja jetra, uživajo ga lahko ljudje z večjimi zdravstvenimi težavami.

Formula 1 Liver Protect vsebuje številne aminokisline in vitamine, ki pomagajo pri regeneraciji in s tem regenerirajo naša jetra.

Formula 2 Liver Protect vsebuje izvleček plodov šisandre, fitosoma silimarina in izvleček grozdnih pečk in prav ta kombinacija čisti in razstruplja jetra. Tako s tem izdelkom zagotavljamo čiščenje jeter pred vsemi toksini in obnavljamo jetrne celice, da jetra bolje delujejo.

Biostile Liver Protect Complet je sestavljen iz dveh formul.
Biostile  Liver Protect Formula 1 je kombinacija aminokislin in vitaminov.

Biostile Liver Protect Formula 2 vsebuje izvlečke kitajske šisandre ter grozdnih pešk in pegastega badlja v fitosomalni obliki.

 • Izvleček pegastega badlja in grozdnih pešk v fitosomalni obliki (fosfolipidni kompleks)
 • Šisandrini iz sadeža kitajske šisandre
 • Visok delež oligomernih proantocianidinov (OPC) iz grozdnih pešk
 • Vitamini, minerali in aminokisline

ZDRAVSTVENE TRDITVE

Holin ima vlogo pri delovanju jeter in prispeva k presnovi maščob.

Holin, folat, vitamin B6 in vitamin B12 prispevajo k presnovi homocisteina.

Vitamin B6 in vitamin B12 prispevata k sproščanju energije pri presnovi in delovanju živčnega sistema. Imata vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in delovanju imunskega sistema.

Folat, vitamin B6 in vitamin B12 prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena, sintezi cisteina ter pri uravnavanju delovanja hormonov.

Folat, vitamin D in vitamin B12 imajo vlogo pri delitvi celic.

Folat prispeva k sintezi aminokislin ter nastajanju krvi.

Vitamin D prispeva k normalni ravni kalcija v krvi, delovanju mišic in delovanju imunskega sistema.

Priporočeno odmerjanje: 

Biostile  Liver Protect Formula 1: Ena kapsula na dan (1×1); pri zajtrku s kozarcem vode.
Biostile  Liver Protect Formula 2: Dve kapsuli na dan (2×1); pri zajtrku in pri večerji s kozarcem vode

Več informacij
Brand Biostile
Product form Capsules, Sets
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE

 1. -20%
  Viachole + Energy + Darilo Protex Čaj
  Rating:
  0%
  Redna cena 83,20 € Akcijska cena 66,50 €
 2. -18%
  Omega 3 , Glands Support + Darilo Liquid Probiotic
  Rating:
  0%
  Redna cena 72,70 € Akcijska cena 59,80 €
 3. -22%
  Inside Balance + Detox Obliži + Darilo Tekoči prebiotiki
  Rating:
  0%
  Redna cena 72,70 € Akcijska cena 56,80 €
 4. -33%
  Pulmed sirup , Immuno Sun Komplet + Darilo Vitamin C
  Rating:
  0%
  Redna cena 89,30 € Akcijska cena 59,55 €