Biostile Noni with grape  - Noni Sok z dodatkom grozdja

Noni with grape

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostile Glands support naravno prehransko dopolnilo za uravnavanje hormonov

Glands support Kapsul

Noni with grape

Biostile Noni with grape - Naraven sok iz noni (Morinda citrifolia) sadežev, koncentrat soka rdečega grozdja (Vitis vinifera).

Morinda citrifolia oz. Noni je neločljiv del polinezijske kulture, ki je polna čudovitih zgodb o nenavadnem krompirju, ki raste na drevesih. Domorodci so jo poimenovali KRALJICA RASTLIN.

Noni je rastlina z neverjetnimi lastnostmi. Vsebuje neverjetno število vitaminov, mineralov in 18 esencialnih aminokislin.

Vsebnost : 1L (za več kot 30 dni)

Biostile Noni

34,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biostile Noni with grape

Biostile Noni z dodatkom grozdja - Za več vitalnosti in močan imunski sistem

Zakaj naj pijem sok Biostile Noni?

Sadje te čudežne rastline vsebuje 18 vrst aminokislin, mineralov ter številne vitamine in encime ter aktivne snovi: prokseronin, serotonin, skopoletin in damnakantal.

S pomočjo prokseronina v črevesju nastane kseronin, ki je človeškemu telesu nujen za učinkovito regeneracijo celic.

Zahvaljujoč prilagodljivemu delovanju je sposoben normalizirati celice, ki ne delujejo pravilno. Kseronin in prokseronin kažeta antidepresivno delovanje, ker spodbujata izločanje endorfinov, katerih sproščanje povzroči razdražljivost in dobro voljo.

Poleg vsega tega kseronin aktivira mehanizem zaščite pred vnetji v telesu in poveča odpornost proti bakterijam in virusom.

Zato je Biostile Noni priporočljiv vsem, ki pogosto trpijo za okužbami. Ker noni pomaga pri izločanju prebavnih sokov, zmanjšuje tudi pomemben del težav s prebavnim traktom. Lahko je koristna podpora pri zdravljenju različnih bolezni zasvojenosti (kajenje, alkoholizem, odvisnost od drog), ker uporaba nonija zmanjša simptome odtegnitve, kar olajša vzdržljivost tega procesa.

  • Skopoletin poveča proizvodnjo serotonina in melatonina v telesu in tako pozitivno vpliva na stanje živčnega sistema, preprečuje nihanje razpoloženja in uravnava cikel spanja. Ima pomembno vlogo pri zniževanju temperature, mehanizmu lakote in spolnem vedenju.
  • Serotonin sam sodeluje pri reševanju številnih bolezni, kot so migrenski glavoboli, depresija, Alzheimerjeva bolezen itd.
  • Damnakantal nadzira proces celične delitve in nenadzorovano proliferacijo celic, kot učinkovina pa lahko pomaga zaščititi pred negativnimi učinki sevanja na človeško telo.
  • Ker sodeluje pri doseganju optimalne ravni t.i. T- in B-celice povečujejo funkcionalno sposobnost imunosti. Antrakinone v noniju pripisujejo antibakterijski aktivnosti.

Aktivne snovi v Biostile Noni spodbujajo proizvodnjo dušikovega oksida (NO), ki je prisoten v skoraj vseh telesnih funkcijah in je potreben za njihov razvoj. Ta preprosta, a učinkovita molekula lahko zmanjša angiogeno bolečino, preprečuje nastajanje krvnih strdkov in pomaga zniževati visok krvni tlak, ki ga povzročata napetost in stres.

Biostile Noni S svojim antioksidativnim delovanjem preprečuje oksidacijo LDL holesterola, spodbuja cirkulacijo in pretok krvi v tkiva, vključno z reproduktivnimi organi, in tako vpliva na kakovost spolnega življenja.

Sestava soka Biostile Noni z dodatkom grozdja:

  • Naravni sadni sok noni
  • Ne iz koncentrata
  • Dodan grozdni sok za prijetnejši okus
  • Primerno tudi za otroke po 3. letu starosti
  • Noni oz. Indijska murva (znanstveno ime Morinda citrifolia) je vrsta zimzelenega drevesa, ki uspeva v Polineziji

 

PRIPOROČENO ODMERJANJE : Enkrat dnevno (1×30 mL): 30 mL soka zjutraj na tešče ali dvakrat dnevno (2×15 mL): 15 mL soka zjutraj na tešče in 15 mL pri popoldanskem obroku

 

Priporočeni dnevni odmerek (30 ml) vsebuje:

Sestavina

Količina

Delež PDV

Noni sok

27,9 mL

n.d.

Sok rdečega grozdja

2,1 mL

n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Več informacij
Brand Biostile
Product form Sokovi, Vegansko
Quantity 1L
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE