Biostile Paket Antistres - Relax, Noni in Max Fruit King

Paket Antistres - Relax, Noni in Max Fruit King

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Urovit Komplet + Darilo Garlic Kapsule

Urovit Komplet + Darilo Garlic Kapsule

Omega 3 , Glands Support + Darilo Liquid Probiotic

Omega 3 , Glands Support + Darilo Liquid Probiotic

Paket Antistres - Relax, Noni in Max Fruit King

Biostile Paket Antistres - Relax kapsul, Noni in Max Fruit King sok

Biostile Relax kapsule - Prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček melise ter minerale in vitamine. Vsebuje tudi niacin, vitamin B6 in magnezij, ki prispevajo k delovanju živčnega sistema, zmanjševanju utrujenosti, izčrpanosti in normalnemu psihološkemu delovanju.

Vsebnost : 60 kapsul (za 30 dni)

Biositle Noni with grape - Naraven sok iz Noni (Morinda citrifolia) sadežev, koncentrat soka rdečega grozdja (Vitis vinifera) eden od najmočnejših antioksidantov

Vsebnost : 1L (za več kot 30 dni)

Biostile Max Fruit King sok je vitaminska bomba za vaše telo, kombinacija naravnih izvlečkov sadnih sokov na osnovi soka aloe, soka noni in 11 sadnih sokov z dodanimi vitamini. Prijeten okus in primeren za otroke po 3. letu starosti.

Količina: 300 ml

Biostile Paket Antistres - Relax kapsul, Noni in Max Fruit King sok

Redna cena 87,70 € Akcijska cena 66,80 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biostile Paket Antistres - Relax, Noni in Max Fruit King

Biostile Paket Antistres - Relax kapsul, Noni in Max Fruit King sok

Kapsule Biostile Relax so prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček melise, minerale in vitamine. Vsebuje tudi niacin, vitamin B6 in magnezij, ki prispevajo k delovanju živčnega sistema, zmanjšujejo utrujenost, izčrpanost in normalno psihološko delovanje.

Vsebuje izvleček melise z visoko vsebnostjo rožmarinove kisline

Stres in depresija sta vodilni težavi, ki povzročata stresne situacije, kardiovaskularne težave, poškodujeta imunski sistem, povzročata dermatološke bolezni ter živčne in duševne motnje.

Kapsule RELAX zmanjšujejo vse simptome stresa. Zdravilna učinkovina v kapsulah Relax je CYRACOS (pridobljen iz melise), kar je novost na svetu. Klinične študije so pokazale njegov pozitiven učinek na duševno in fizično počutje, kar pomaga zmanjšati stres. V hitrem tempu življenja ta pripravek blagodejno vpliva na povečanje kakovosti življenja.

• prispeva k dobremu duševnemu in fizičnemu počutju,
• prispeva k sprostitvi in ​​zdravemu spanju.
• izboljšuje delovanje imunskega sistema
• izboljša delovanje živčnega sistema
• zmanjšuje utrujenost

Priporočeni dnevni odmerek: dve kapsuli na dan (2 × 1); za zajtrk in večerjo s kozarcem vode.

Izvleček listov melise (Melissa officinalis), brezvoden magnezijev citrat, vitamin B7 (biotin), cinkov glukonat, vitamin B3 (niacin), vitamin B5 (pantotenska kislina), vitamin B6 (piridoksin), vitamin B1 (tiamin), pomožne snovi (magnezijev stearat, silicijev dioksid), kapsula (HPMC – hidroksipropil metilceluloza)

Priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli) vsebuje:

Sestavina

Količina

Delež PDV

Izvleček listov melise (Melissa officinalis)

420 mg

n.d.

– od tega rožmarinska kislina najmanj

50 mg

n.d.

Magnezij (v citratu)

80 mg

21%

Vitamin B7 (biotin)

75 mg

150%

Cink (v glukonatu)

10 mg

100%

Vitamin B3 (niacin)

9 mg

56%

Vitamin B5 (pantotenska kislina)

3 mg

50%

Vitamin B6 (piridoksin)

1 mg

71%

Vitamin B1 (tiamin)

700 μg

64%

  • Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Biostile Noni z dodatkom grozdja - Za več vitalnosti in močan imunski sistem

Zakaj naj pijem sok Biostile Noni?

Sadje te čudežne rastline vsebuje 18 vrst aminokislin, mineralov ter številne vitamine in encime ter aktivne snovi: prokseronin, serotonin, skopoletin in damnakantal.

S pomočjo prokseronina v črevesju nastane kseronin, ki je človeškemu telesu nujen za učinkovito regeneracijo celic.

Zahvaljujoč prilagodljivemu delovanju je sposoben normalizirati celice, ki ne delujejo pravilno. Kseronin in prokseronin kažeta antidepresivno delovanje, ker spodbujata izločanje endorfinov, katerih sproščanje povzroči razdražljivost in dobro voljo.

Poleg vsega tega kseronin aktivira mehanizem zaščite pred vnetji v telesu in poveča odpornost proti bakterijam in virusom.

Zato je Noni priporočljiv vsem, ki pogosto trpijo za okužbami. Ker noni pomaga pri izločanju prebavnih sokov, zmanjšuje tudi pomemben del težav s prebavnim traktom. Lahko je koristna podpora pri zdravljenju različnih bolezni zasvojenosti (kajenje, alkoholizem, odvisnost od drog), ker uporaba nonija zmanjša simptome odtegnitve, kar olajša vzdržljivost tega procesa.

Skopoletin poveča proizvodnjo serotonina in melatonina v telesu in tako pozitivno vpliva na stanje živčnega sistema, preprečuje nihanje razpoloženja in uravnava cikel spanja. Ima pomembno vlogo pri zniževanju temperature, mehanizmu lakote in spolnem vedenju.

Serotonin sam sodeluje pri reševanju številnih bolezni, kot so migrenski glavoboli, depresija, Alzheimerjeva bolezen itd.

Damnakantal nadzira proces celične delitve in nenadzorovano proliferacijo celic, kot učinkovina pa lahko pomaga zaščititi pred negativnimi učinki sevanja na človeško telo.

Ker sodeluje pri doseganju optimalne ravni t.i. T- in B-celice povečujejo funkcionalno sposobnost imunosti. Antrakinone v noniju pripisujejo antibakterijski aktivnosti.

Aktivne snovi v noniju spodbujajo proizvodnjo dušikovega oksida (NO), ki je prisoten v skoraj vseh telesnih funkcijah in je potreben za njihov razvoj. Ta preprosta, a učinkovita molekula lahko zmanjša angiogeno bolečino, preprečuje nastajanje krvnih strdkov in pomaga zniževati visok krvni tlak, ki ga povzročata napetost in stres.

S svojim antioksidativnim delovanjem preprečuje oksidacijo LDL holesterola, spodbuja cirkulacijo in pretok krvi v tkiva, vključno z reproduktivnimi organi, in tako vpliva na kakovost spolnega življenja.

 

Sestava soka Biostile Noni z dodatkom grozdja:

  • Naravni sadni sok noni
  • Ne iz koncentrata
  • Dodan grozdni sok za prijetnejši okus
  • Primerno tudi za otroke po 3. letu starosti
  • Noni oz. Indijska murva (znanstveno ime Morinda citrifolia) je vrsta zimzelenega drevesa, ki uspeva v Polineziji

 

PRIPOROČENA DOZIRANJE: Enkrat na dan (1 × 30 ml): 30 ml soka zjutraj na tešče ali dvakrat na dan (2 × 15 ml): 15 ml soka zjutraj na tešče in 15 ml v popoldanski obrok.

 

Priporočeni dnevni odmerek (30 ml) vsebuje:

Sestavina

Količina

Delež PDV

Noni sok

27,9 mL

n.d.

Sok rdečega grozdja

2,1 mL

n.d.

  • Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Sok Biostile Max Fruit King je vitaminska bomba za vaše telo. Sok bo okrepil vaš imunski sistem, poskrbel za krvne žile, kosti, hrustanec in dlesni ter hkrati nadzoroval nivo vašega živčnega sistema.

Odlična kombinacija izvlečkov naravnih sadnih sokov na osnovi soka aloe, soka noni in 11 sadnih sokov z dodanimi vitamini. Prijeten okus in primeren za otroke po 3. letu starosti.

  • Ugodan ukus
  • Pogodno i za djeca
  • Sok od aloe i nonija s koncentratima od 11 voćnih sokova
Več informacij
Brand Biostile
Product form Kapsule, Kompleti, Sokovi, Vegansko
Quantity 60 kapsul (za 30 dni), 1L (za več kot 30 dni) , 300 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE