Biostile Sugar Control + Q10 Selen + Pomegranate 

Sugar Control + Q10 Selen + Pomegranate

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostlie Brain Support + Pomegranate + Immune Power

Brain Support + Pomegranate + Immune Power

Biostile 2x Immune Power + Nutrilegs Forte 50ml krema Darilo

2x Immune Power + Nutrilegs Forte krema

Sugar Control + Q10 Selen + Pomegranate

Biostile Sugar Control + Q10 Selen +Pomegranate | Formula DR Majic |

Biostile Sugar Control je prehransko dopolnilo za uravnavanje presnove ogljikovih hidratov in glukoze v krvi za pomoč pri sladkorni bolezni, sestavljeno iz gurmanskih in borovničevih listov, naravnih rastlinskih izvlečkov in cinka.

Sadržaj: Sugar Control 1 (30 kapsul) Sugar Control 2 (60 kapsul) - za 30 dni

Biostile Q10 + Selen je prehransko dopolnilo, ki vsebuje koencim Q10, selen in vitamine A, C in E. Edinstvena sestava Q10 in selena za boljšo absorpcijo koencima Q10, ki ga pri večini ljudi primanjkuje po 35. letu in je izredno pomembna za normalno delovanje srca in ožilja. Priporočljivo je za ljudi, ki jemljejo zdravila vsak dan

Količina: 30 kapsul

Biostile Pomegranate - Sok granatnega jabolka z vitamini - Izjemen koncentrat od granatnega jabolka soka v vašem telesu bo okrepil živčni sistem, dvignil energijo in ohranil ožilje, kožo, lase in nohte. Z redno uporabo šipkovega soka se boste počutili manj utrujeno

Vsebnost : 300 ml

Biostile Sugar Control + Q10 Selen +Pomegranate

Redna cena 87,00 € Akcijska cena 74,20 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biostil Sugar Control + Q10 Selen + Pomegranate

Biostile Sugar Control + Q10 Selen +Pomegranate | Formula DR Majic |

  • Biostile SUGAR CONTROL Komplet - Izdelek je narejen po formuli prim. Tomislav Majić, specialist interne medicine, kardiologije

   Dr. Tomislav Majić je ustanovitelj centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v Termah Šmarješke Toplice.
   Na področju kardiološke preventive ima več kot 20 let izkušenj, tako pri svojem poklicnem delu v Združenju kardiologov in anginologov Slovenije, kot tudi v javnih nastopih na televiziji in drugih medijih.

   Formula Sugar Control je  prehransko dopolnilo, sestavljeno iz gurmanskih in borovničevih listov, naravnih rastlinskih izvlečkov in cinka, narejena v obliki dveh prehranskih dopolnil, kot sta Formula 1 in Formula 2. Obe obliki je treba uporabljati skupaj, saj se blagodejni učinki obeh dopolnjujeta. Formuli 1 in 2 Sugar Controla vsebujeta biološko aktivne snovi, ki zmanjšujejo škodljive učinke hiperglikemije na telesne organe, zlasti ožilje in živčni sistem.

   Biostile Sugar Control Vsebuje 2 vrsti kapsul - Sugar Control formula 1 in Sugar Control formula 2

   • Cink ima vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, presnovi makrohranil, sintezi beljakovin in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
   • Krom pomaga vzdrževati normalno raven glukoze v krvi.
  • Biostie Q10 + Selenium deluje kot primarni odstranjevalec prostih radikalov, ki vsebuje koencim Q10, selen in vitamine A, C in E.

   Koencim Q10 je naravna vitaminu podobna snov, ki jo najdemo v vsaki celici našega telesa in zavzema še posebej velik delež v srcu, jetrih, ledvicah in trebušni slinavki. Koencim Q10 ima dokazan učinek staranja in blagodejno vpliva na delo vseh celic v telesu. Selen je v telesu vključen kot kofaktor vitalnih encimov in beljakovin ter antioksidativnih mehanizmov. Prav tako igra vlogo pri mehanizmu delovanja ščitničnih hormonov, kjer deluje v tesni povezavi z jodom. Selen je pomemben tudi pri uravnavanju rasti celic in ohranjanju plodnosti.

   • CoQ10 je bistvenega pomena za proizvodnjo energije
   • deluje kot antioksidant
   • regenerira druge antioksidante
   • spodbuja rast celic
   •  

Biostile Pomegranate - Sok granatnega jabolka z vitamini - Izjemen koncentrat od granatnega jabolka soka v vašem telesu bo okrepil živčni sistem, dvignil energijo in ohranil ožilje, kožo, lase in nohte. Z redno uporabo šipkovega soka se boste počutili manj utrujeno

 

Več informacij
Brand Biostile
Product form Kapsule, Kompleti, Sokovi, Vegansko
Quantity Sugar Control 1 (30 kapsul) Sugar Control 2 (60 kapsul) - za 30 dni, 30 kapsul, 300 ml
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE