Biostile Urovit Tea - čaj

Urovit Tea - čaj

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostile Protex Tea - detoksikacijski čaj

Protex Tea - razstrupljevalni čaj

Biostile Urovit Kapsule

Urovit Kapsule

Urovit Tea - čaj

Biostile Urovit Čaj vsebuje posebno mešanico zelišč najvišje kakovosti, ki se uporablja v tradicionalni uporabi za podporo delovanja ledvic in mehurja, pomaga v boju proti okužbam in je bogat z vitaminom C, magnezijem ter ima antioksidativne in protivnetne učinke.

Vsebina: 30 filtrirnih vrečk (za 30 dni), 50g

Biostile Urovit Caj Vegan

19,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Biositle Urovit Tea - čaj

Biostile Urovit čaj vsebuje posebno mešanico zdravilnih zelišč najvišje kakovosti, ki se uporabljajo v tradicionalni uporabi za podporo delovanja ledvic in mehurja.

Regrat velja za zelo zdravilno za jetra, pa tudi za ledvice, zato je dobra izbira čaja za ledvice in jetra. Ima diuretične lastnosti in pomaga tudi v boju proti okužbam. Regratovi cvetovi vsebujejo vitamine A in K ter številne antioksidante.

Ingver se v prvi vrsti uporablja kot začimba v jedeh, lahko pa služi tudi kot močno sredstvo pri zdravljenju vnetih grl, prehladov, prebavne motnje, omotice in migrene. Ingver čaj lahko pijete tudi v zimskih mesecih, da se ogrejete in preprečite razvoj bolezni.Imbir je bogat z vitaminom C, magnezijem in drugimi minerali.

Kopriva poleg tega, da ima diuretične lastnosti, pomaga preprečevati razvoj okužb, zato je znana kot dober čaj za boljše delovanje ledvic. Vsebuje protivnetne lastnosti in lahko pomaga preprečiti ledvične kamne in povečanje prostate. Najdene in izolirane spojine iz koprive, ki imajo lahko antioksidativne in protivnetne učinke.

Raziskave so pokazale, da lahko ginseng stimulira in pozitivno vpliva na imunski sistem ter tako zmanjša prehlad pri odraslih, verjamejo pa tudi, da ginseng lahko zniža raven sladkorja v krvi. Uporablja se tudi za izboljšanje koncentracije, zaradi številnih antioksidativnih sestavin, ki jih vsebuje korenina ginsenga, lahko deluje proti oksidativnemu stresu v človeških celicah in posledično lahko negativno vpliva na rast tumorskih celic.

Priporočeni odmerek Biostile Urovit čaj : eno filtrirno vrečko prelijte z dvema litroma vrele vode in namakajte 15 minut. Čez dan pijte čaj, vroč ali ohlajen.

  • Kopriva (Urtica sp) 30%
  • Vrba z majhnimi cvetovi (Epilobium parviflorum) 27%
  • Melissa officinalis 10%
  • Preslica (Equisetum arvense) 10%
  • Lanena semena (Linum usitatissimum) 10%
  • Regratov koren (Taraxacum officinale) 5%
  • Koren ginsenga (Panax ginseng) 3%
  • Splošni dobrobiti (Origanum vulgare) 3%
  • Koren ingverja (Zingiber officinale) 2%
Več informacij
Brand Biostile
Product form Čaji, Vegansko
Quantity 30 filter vrečk
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE