Urovit Komplet + Darilo Garlic Kapsule

Urovit Komplet + Darilo Garlic Kapsule

( +386 ) 041 610 598
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostile Aloe Vera + Glands Support + Darilo immune Power

Aloe Vera + Glands Support + immune Power

Biostile Paket Antistres - Relax, Noni in Max Fruit King

Paket Antistres - Relax, Noni in Max Fruit King

Urovit Komplet + Darilo Garlic Kapsule

Biostile Urovit Komplet - Urovit Kapsul in Urovit čaj + Darilo Garlic Kapsul

Biostile Urovit Komplet, sestavljen iz kapsul Urovit in čaja Urovit, vsebuje visoko koncentrirane naravne izvlečke tribulusa (Tribulus terrestris), palmove žagovine, muira puame, črnega popra in paradižnika. Vsebuje tudi cink, ki ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju, in selen, ki ima vlogo pri proizvodnji sperme in delovanju ščitnice ter podpira delovanje ledvic in mehurja. Urovit Complet je posebej prilagojen izdelek za moško telo za boljše počutje.

 • Biostile Urovit Kapsul
 • Biostile Urovit čaj

Vsebina: 60x kapsul , 30x filtrirne vrečke (30 dni)

Biositle Garlic - Kapsule česna - prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico visokokakovostnih česna in sojinih olj, ki ima čudežne antibakterijske, protivirusne, protiglivične, antiparazitske in antioksidativne lastnosti.

Vsebina:30 kapsul

Biostile Urovit Komplet - Urovit Kapsul in Urovit čaj + Darilo Garlic Kapsul

Redna cena 62,40 € Akcijska cena 49,50 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
Biostil Urovit Komplet + Darilo Garlic Kapsule

Biostile Urovit Komplet - Urovit Kapsul in Urovit čaj + Darilo Garlic Kapsul

Biostile Urovit Komplet poskrbite za zdravje prostate in mehurja.
Prostata je organ, povezan z odvajanjem vode, pa tudi s spolno močjo, vzdržljivostjo in vitalnostjo. Da bi ohranili zdravo prostato tudi v starosti, je koristno jesti naravne sestavine, ki blagodejno podpirajo naše organe. Pravilna uporaba zeliščnih pripravkov lahko olajša težave in spodbudi normalno delovanje prostate in mehurja.
Poskrbeli smo, da so bila zelišča v pravi kombinaciji in razmerju, tako v kapsulah kot v čaju. Priporočamo pitje čaja čez dan, ki pomaga ledvicam in mehurju, da pravilno delujejo. Čajna mešanica Urovit vsebuje posebno mešanico zelišč najvišje kakovosti, ki se uporablja v tradicionalni uporabi za podporo delovanja ledvic in mehurja. Čaj je brez GSO, primeren je za vegane in ne vsebuje glutena.

Biostile Urovit kapsule je prehransko dopolnilo, ki vsebuje visoko koncentrirane naravne izvlečke zobotrebca (Tribulus terrestris), palmet, muira puama, črnega popra in paradižnika. Vsebuje tudi cink, ki ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju, in selen, ki ima vlogo pri proizvodnji sperme in delovanju ščitnice ter krepi delovanje prostate in mehurja.
Prostata je organ, povezan z odvajanjem vode, pa tudi s spolno močjo, vzdržljivostjo in vitalnostjo. Da bi ohranili zdravo prostato tudi v starosti, je koristno jesti naravne sestavine, ki blagodejno podpirajo naše organe. Pravilna uporaba zeliščnih pripravkov lahko ublaži težave in spodbudi normalno delovanje prostate.

Vsebuje posebno mešanico zelišč najvišje kakovosti, ki se uporablja v tradicionalni uporabi za podporo delovanja ledvic in mehurja.

ZDRAVSTVENE TRDITVE:

Cink prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi, ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju, ter pri delovanju imunskega sistema.

Selen ima vlogo pri nastajanju semenčic in delovanju ščitnice.

Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Priporočeno odmerjanje: Dvakrat na dan po eno kapsulo (2×1): pri zajtrku in večerji, s kozarcem vode.

Urovit čaj vsebuje posebno mešanico zdravilnih zelišč najvišje kakovosti, ki se uporabljajo v tradicionalni uporabi za podporo delovanja ledvic in mehurja.

Regrat velja za zelo zdravilno za jetra, pa tudi za ledvice, zato je dobra izbira čaja za ledvice in jetra. Ima diuretične lastnosti in pomaga tudi v boju proti okužbam. Regratovi cvetovi vsebujejo vitamine A in K ter številne antioksidante.

Ingver se v prvi vrsti uporablja kot začimba v jedeh, lahko pa služi tudi kot močno sredstvo pri zdravljenju vnetih grl, prehladov, prebavne motnje, omotice in migrene. Ingver čaj lahko pijete tudi v zimskih mesecih, da se ogrejete in preprečite razvoj bolezni.Imbir je bogat z vitaminom C, magnezijem in drugimi minerali.

Kopriva poleg tega, da ima diuretične lastnosti, pomaga preprečevati razvoj okužb, zato je znana kot dober čaj za boljše delovanje ledvic. Vsebuje protivnetne lastnosti in lahko pomaga preprečiti ledvične kamne in povečanje prostate. Najdene in izolirane spojine iz koprive, ki imajo lahko antioksidativne in protivnetne učinke.

Raziskave so pokazale, da lahko ginseng stimulira in pozitivno vpliva na imunski sistem ter tako zmanjša prehlad pri odraslih, verjamejo pa tudi, da ginseng lahko zniža raven sladkorja v krvi. Uporablja se tudi za izboljšanje koncentracije, zaradi številnih antioksidativnih sestavin, ki jih vsebuje korenina ginsenga, lahko deluje proti oksidativnemu stresu v človeških celicah in posledično lahko negativno vpliva na rast tumorskih celic.

riporočeno odmerjanje: Eno filter vrečko prelijte z dvema litroma vrele vode in namakajte 15 minut. Čaj pijte čez cel dan, vroč ali ohlajen.

Urovit kapsule:

Priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli) vsebuje:

Sestavina

Količina

Delež PDV

Izvleček navadne zobačice

200 mg

n.d.

-steroidni saponini najmanj

40 mg

n.d.

Izvleček sadežev žagastolistne palme

200mg

n.d.

-maščobne kisline najmanj

10 mg

n.d.

Izvleček lubja muira puama

200 mg

n.d.

Izvleček semen buče velikanke

200 mg

n.d.

L-arginin

100 mg

n.d.

Cink (v glukonatu)

8 mg

80%

Vitamin E

6 mg

50%

Izvleček sadežev črnega popra

5 mg

n.d.

-piperin najmanj

475 µg

n.d.

Likopen

500 µg

n.d.

Selen

55 µg

n.d.

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Urovit čaj :

Kopriva (Urtica sp) 30 %

Drobnocvetni vrbovec (Epilobium parviflorum) 27 %

Navadna melisa (Melissa officinalis) 10 %

Njivska preslica (Equisetum arvense) 10 %

Laneno seme (Linum usitatissimum) 10 %

Korenina regrata (Taraxacum officinale) 5 %

Korenina ginsenga (Panax ginseng) 3%

Listi navadne dobre misli (Origanum vulgare) 3%

Korenina ingverja (Zingiber officinale) 2 %

Biostile Garlic Česen kapsule so prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico visokokakovostnega česna in sojinih olj. Zaradi svoje edinstvene sestave blagodejno vpliva na številne bolezni, kot so virusne in bakterijske okužbe, artritis, bolezni srca in ožilja, bolezni dihal, prebavne motnje, paraziti in kronična utrujenost.

Raziskave potrjujejo, da redna uporaba česna uravnava krvni tlak ter raven holesterola in sladkorja v krvi. Študije tudi kažejo, da je česen lahko odlična preventiva proti številnim vrstam raka.

Kardiovaskularne bolezni

Številne študije česna potrjujejo, da ima ta rastlina pomembno vlogo pri zdravju našega kardiovaskularnega sistema.

Največja korist česna je, da ščiti krvne celice in ožilje pred vnetnimi in oksidativnimi procesi. Poškodba krvnih žil z visoko reaktivnimi molekulami kisika je ključni dejavnik, ki povečuje tveganje za bolezni srca in ožilja, vključno s srčnim infarktom in aterosklerozo. Oksidativne poškodbe povzročajo tudi neželena vnetja in oksidativni stres, kar poveča tveganje za zamašitev krvnih žil.

Edinstvena sestava česna, ki vsebuje celo vrsto žveplovih spojin, nas ščiti pred oksidativnim stresom in vnetji.

Česen vpliva tudi na raven trigliceridov in na splošno na holesterol v krvi.

Poleg tega, ki ščiti naše krvne žile pred zamašitvijo, česen preprečuje nastanek krvnih strdkov, zahvaljujoč eni posebni sestavini, imenovani ajoen.

Sposobnost česna za zniževanje krvnega tlaka je zelo impresivna. Alicin v česnu naj bi blokiral aktivnost angiotenzina, ki preprečuje neželeno krčenje krvnih žil in zvišanje krvnega tlaka.

Zdravilni učinek česna na kardiovaskularni sistem je povezan tudi z visoko vsebnostjo vitamina C, vitamina B6, selena in mangana.

Protivnetne lastnosti česna

Ne gre le za to, da lahko samo naš krvni obtok koristi protivnetne lastnosti česna. Uvodne raziskave so pokazale, da česen vpliva tudi na naš skeletni, mišični in dihalni sistem.

Tako kot dialil sulfid ima tudi tiakremonon v česnu protirevmatične lastnosti. Česen je povzročil tudi izboljšanje vnetja, ki ga povzročajo alergije.

Druge študije, ki povezujejo debelost z vnetnimi procesi v telesu, potrjujejo, da žveplove spojine, ki vsebujejo česen, lahko preprečijo vnetne procese, ki spodbujajo tvorbo maščobnih celic.

Upoštevajte, da so te študije še v predhodni fazi in jih bodo nadaljnje raziskave še potrdile.

Antibakterijske in protivirusne lastnosti

V zgodovini medicine so protibakterijske in protivirusne lastnosti česna legendarne. Česen in njegove sestavine so bili podvrženi številnim raziskavam, da bi dokazali njihov učinek na okužbe, ki jih povzročajo bakterije in virusi. Ne samo to - njegovo protimikrobno delovanje vključuje glive in parazite.

Izkazalo se je, da je ena od sestavin česna - ajoen - še posebej učinkovita pri zdravljenju glive candida albicans.

Nedavne raziskave česna so potrdile njegovo delovanje na bakterijo Pseudomonas aeruginosa, pa tudi na številne druge bakterije. Zdravnike še posebej zanima učinek česna na bakterije, ki so postale odporne na sodobne antibiotike.

Preprečevanje raka

Raziskave česna potrjujejo, da ima ta rastlina pomembne protirakave lastnosti. Dokazano je, da redno uživanje velikih količin česna znatno zmanjša tveganje za številne vrste raka. Medtem ko lahko zmerno uživanje te hrane pomaga preprečiti le dve vrsti raka - rektalni in ledvični. Takšna razlika med 'povečanim' in 'zmernim' vnosom česna kaže, da je za učinkovito preprečevanje raka še vedno treba zaužiti večje količine te hrane, k čemur lahko pomagajo česen kapsule ali tablete.

Priporočeni odmerek: 2 kapsuli na dan (2 × 1) za zajtrk in večerjo.

Sojino olje, kapsula ( želatina, glicerol, prečiščena voda ), česnevo olje.

Priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli) vsebuje:

Česnovo olje

200 mg

 – ustreza svežemu česnu

6 g

* Priporočen dnevni vnos, glede na Uredbo (EU) št. 1169/2011, n.d.-ni določen

Več informacij
Brand Biostile
Product form Kapsule, Kompleti, Vegansko
Quantity 60 kapsul, 30x filtrirne vrečke, 30 kapsul
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE

 1. -20%
  ViaChole Fiber x2 popust -20%
  Rating:
  0%
  Redna cena 79,00 € Akcijska cena 63,20 €
 2. -20%
  Novo
  Slimis x3 Akcija -20%
  Rating:
  0%
  Redna cena 149,97 € Akcijska cena 119,97 €
 3. -10%
  Novo
  Slimis x2 Akcija -10%
  Rating:
  0%
  Redna cena 99,98 € Akcijska cena 89,98 €
 4. Novo