Biostile Vitamin C + Pulmed + Darilo Detox čaj

Vitamin C + Pulmed + Detox Tea

VIKEND AKCIJA - GARLIC 30Kps DARILO nad €75
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ
Biostile Aloe Vera + Kurkumin + Shampoo Therapy

Aloe Vera + Kurkumin + Shampoo Therapy

Biostile Paket | Immune Power + Q10 Selen + Nutrilegs Forte + Darilo Detox Obliži

Immune Power + Q10+Selen + Nutrilegs FOrte + Detox Obliži

Vitamin C + Pulmed + Detox Tea

Biostile Vitamin C + Pulmed + Darilo Detox čaj

Biostile Vitamin C Mikroencapsulated - BioStile je razvil lastno metodo mikrokapsuliranja vitamina C s ciklodekstrini, ki je 100% naraven in neživalski. Končni izdelek je mehka kapsula, ki vsebuje 250 mg mikrokokapsulirane palice vitamina C, ki je vir naravno organsko vezanega vitamina C, ki se počasi in namerno sprošča v prebavilih, kar omogoča boljšo absorpcijo v telo in tam, kjer ga naše telo potrebuje.

Vsebnost : 60 kapsul (za 30 dni)

Biostile Pulmed sirup - Podprite zdravje dihalnih poti - blagodejno vpliva na dihala s pomočjo naravnih rastlinskih izvlečkov, ki delujejo tako za pomiritev suhega dražečega kašlja kot za pomoč pri izkašljevanju.

Neto vsebina: 120 ml

Biostile Detox Tea- čaj za razstrupljanje - čajna mešanica vsebuje skrbno izbrano mešanico enajstih zelišč najvišje kvalitete za razstrupitev telesa

Količina:   30 filter vrečk (za 30 dni)

Redna cena 76,50 € Akcijska cena 59,80 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
Biostil Vitamin C + Pulmed + DARILO Detox čaj

Biostile Vitamin C + Pulmed + Darilo Detox Tea

Biostile Vitamin C Mikroencapsulated -  Vitamin C je v vodi topen vitamin, ki ga človek ne more sintetizirati, zato ga je treba pridobiti s hrano. Po zaužitju je določena snov dostopna ciljnim tkivom v določeni koncentraciji, ki se imenuje biološka uporabnost.

Biološka uporabnost je pogojena z različnimi mehanizmi v telesu: stopnja absorpcije, način porazdelitve v telesu, metabolizem in izločanje.

Za vitamin C je stopnja črevesne absorpcije omejevalni dejavnik biološke uporabnosti. Zdi se, da obstaja zgornja meja sposobnosti absorpcije skozi črevesno steno, ne glede na odmerek. Zato smo iskali način za zagotovitev boljše absorpcije in ciljne dostave z enakim vnosom aktivne snovi.

Za izboljšanje stopnje absorpcije vitamina C so bile razvite različne oblike vitamina C: raztopine, bonboni, tablete. Takšne oblike niso pokazale pomembne razlike v biološki uporabnosti.

Tehnologija, ki dokazano izboljša biološko uporabnost vitamina C, temelji na tehnikah mikrokapsulacije. To je tehnologija, ki jemlje aktivne snovi tako, da okoli sebe gradi dodatno steno, ki služi kot plašč. Obstaja več načinov za kapsuliranje vitamina C, vendar liposomski procesi trenutno prevladujejo na trgu. Na žalost ima ta tehnologija nekaj pomanjkljivosti, glavne so nizka učinkovitost kapsulacije, kratek rok uporabnosti in okus izdelka, kar se nekaterim uporabnikom zdi neprijetno.

Biostile je razvil lastno metodo mikrokapsuliranja vitamina C s ciklodekstrini, ki je 100% naraven in neživalski. Končni izdelek je mehka kapsula, ki vsebuje 250 mg mikrokapsulirane ploščice vitamina C, ki je vir naravnega, organsko vezanega vitamina C, ki se počasi in namerno sprošča iz prebavil, kar omogoča boljšo absorpcijo v telo in tam, kjer naše telo potrebuje.

Biostile Vitamin C Mikroencapsulated prehransko dopolnilo iz palice je vir naravnega, organsko vezanega vitamina C v polisaharidnih mikrokapsulah beta-ciklodekstrina.

Biostile Vitamin C Mikroencapsulated - Naravni vir vitamina C iz ploščice v mikrokapsuli
Edini vitamin C, pridobljen s patentiranim nizkotemperaturnim mikrokapsulacijskim postopkom
Zdravstvene trditve

Vitamin C ima vlogo pri:
- delovanje imunskega sistema med intenzivno telesno aktivnostjo in po njej.
- ustvarjanje kolagena za normalno delovanje krvnih žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.
- pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Vitamin C prispeva k:
- sproščanje energije med presnovo
- delovanje živčnega sistema
- normalno psihološko delovanje
- zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti
- obnoviti zmanjšane oblike vitamina E.

Vitamin C poveča absorpcijo železa.

Priporočeni odmerek: dve kapsuli na dan (2 × 1); za zajtrk in za kosilo s kozarcem vode

Biostile Pulmed sirup blagodejno vpliva na dihala s pomočjo naravnih rastlinskih izvlečkov, ki delujejo tako za pomirjanje suhega dražečega kašlja kot za pomoč pri izkašljevanju. Vsebuje tudi žajbelj

Razni prehladi, viroze ter hujša obolenja dihal kot bronhitis ali astma , povzročajo nabiranja goste sluzi v naših dihalnih poteh. Pogosto pa jih spremlja nadležen ih utrujajoč ter tudi boleč kašelj. Pojavlja se pri običajnih obolenjih, proti koncu trajanja bolezni , a mnogokrat traja najdlje.
Zato smo v Biostilu razvili nov sirup Pulmed, z veliko sestavinami ,ki blagodejen pripomorejo k lajšanju tezah v dihali . Izjemne sestavine kot so izvleček sladkega korena, timijana, koromača, evkaliptusa, žajblja, islandskega lišaja , sleza, delujejo protivnetno in antibakterijsko
Kombinacija želišč pripomore k čiščenju sluzi iz dihal ter zmanjšuje krčenje le teh , kar pomaga pri umirjanju kašlja ter preprečuje bolečine , ki nemalokrat spremljajo pogoste in silovite napade le tega.
Poleg kašlja je potrebno lajšati tudi vzroke, ki do tega pridejo. Ti so pa skriti v vseh dejavnikih, ki povzročijo padec našega imunskega sistema ter odpornosti

Biostile Pulmed sirup Priporočeno odmerjanje:  2x na dan po 5 ml (priložena žlička)

Biostile Detox Tea, čaj za razstrupljanje vsebuje vrhunsko mešanico 11 vrhunskih rastlin, namenjenih naravni podpori prebavi in ​​vzdrževanju osnovnega ravnovesja v telesu. Čiščenje, ki mu pravimo tudi razstrupljanje ali razstrupljanje, je priporočljivo po dieti ali daljšem času pozimi.

  • Poseben izbor najkvalitetnejšega botaničnega materiala
  • 1 vrečka je za 2 litra čaja
Več informacij
Brand Biostile
Product form Čaji, Kapsule, Kompleti, Sirup, Mikrokapsuliran
Quantity 60, 120ml, 30
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Similar products

BIOSTILE