naraven način za čiščenje in regeneracijo jeter! Simptomi zamaščenih jeter

LIVER PROTECT KOMPLET - naraven način za čiščenje in regeneracijo jeter!

Jetra imajo številne pomembne funkcije za telo, kot so npr. sinteza beljakovin, razstrupljanje kemičnih spojin ali ustvarjanje biokemičnih molekul, pomembnih za prebavo. Je največja žleza v telesu.

Kaj je pomembno za jetra:

  • Pomagajo očistiti telo strupenih in škodljivih odpadnih produktov, vključno z drogami in alkoholom. Ena najpomembnejših aktivnosti jetrnih encimov je pretvorba lipofilnih (v maščobi topnih) presnovkov teh škodljivih snovi v bolj hidrofilne (vodotopne), ki se zlahka odstranijo iz telesa preko ledvic.
  • Uravnavajo presnovo krvnega sladkorja tako, da ga shranjujejo v obliki glikogena, če ga je preveč, in ga vračajo iz glikogena ali ga oblikujejo iz beljakovin in maščob, če ga je premalo.
  • Tvorijo žolč, ki je potreben za prebavo maščobe v tankem črevesu.
  • Dolgotrajno hranijo v maščobi topne vitamine A, D, E in K ter vitamin B12.
  • Jetra so prava kemična tovarna, ki proizvaja vitalne beljakovine, kot sta albumin in globulin. Albumin pomaga vzdrževati kalcij in druge pomembne snovi v krvi ter uravnava količino tekočine v krvnem obtoku. Nekateri globulini so protitelesa in so sestavni del imunskega sistema, pa tudi pigmentne komponente v krvnem hemoglobinu. Proizvajajo kemikalije, potrebne za koagulacijo krvi, tvorbo holesterola in presnovo nekaterih hormonov, kot so aldosteron, testosteron in estrogen. Preveč aldosterona zadržuje natrij in znižuje kalij, kar lahko zviša krvni tlak in negativno vpliva na srčno-žilni sistem.

Liver Portect

Dolgotrajna izpostavljenost nizkim ravnem škodljivih snovi lahko povzroči zamaščenost jeter. Izpostavljenost velikim količinam škodljivih snovi najpogosteje povzroči različne stopnje propadanja jetrnega tkiva.

Jetra so filter našega telesa in izjemno pomembno je, da jih vsaj enkrat letno očistimo in razstrupimo jetra in celotno telo.

Simptomi zamaščenih jeter

Številni pogosti simptomi zamaščenih jeter so slaba in neredna prebava, povečan občutek utrujenosti, omotica in pogosti glavoboli, bolečine in zbadanje, visok holesterol, težave s sladkorjem in splošno slabo zdravje. Žal ima danes le malo ljudi vsaj minimalno zamaščenost jeter zaradi hitrega načina življenja, nezadostnega spanca, nezdrave prehrane in uživanja zdravil. Poleg ljudi, ki se tako počutijo, še posebej priporočamo komplet Liver Protect ljudem, ki že dlje časa in v večjih količinah uživajo zdravila.

 

Kako LIVER PROTEXT KOMPLET za zaščito jeter dejansko deluje?

Liver Protect Komplet, izdelan v sodelovanju z dr. Majićem, deluje tako, da ščiti in regenerira jetra, njegove snovi pa so skrbno izbrane in narejene iz naravnih sestavin. Liver Protect ima dve formuli in je eden redkih izdelkov na trgu, ki ne samo čisti, ampak tudi obnavlja jetra, uživajo ga lahko ljudje z večjimi zdravstvenimi težavami.

Formula 1 Liver Protect vsebuje številne aminokisline in vitamine, ki pomagajo pri regeneraciji in s tem regenerirajo naša jetra.

Formula 2 Liver Protect vsebuje izvleček plodov šisandre, fitosoma silimarina in izvleček grozdnih pečk in prav ta kombinacija čisti in razstruplja jetra. Tako s tem izdelkom zagotavljamo čiščenje jeter pred vsemi toksini in obnavljamo jetrne celice, da jetra bolje delujejo