Biostile Vitality

Zakaj so beljakovine pomembne za naše zdravje?

S staranjem se naše mišice preprosto začnejo slabšati, tudi zato, ker hrano manj predelamo in ne dobimo več toliko koristnih beljakovin kot v mladosti. Mišično maso začnemo izgubljati s starostjo, v 70-ih pa izgubimo kar 40%. Začnemo se manj gibati in naše mišice slabijo. Velikokrat se naša teža ne spremeni, se pa začne spreminjati oblika telesa, mišice postanejo bolj ohlapne, začne se kopičiti okoli trebuha in oslabi tudi naše srce, ki je najmočnejša mišica. Večina avtoimunskih bolezni prispeva tudi k izgubi mišic in posledično k poslabšanju kakovosti našega življenja. Vsekakor govorimo o Multipli, Parkinsonovi bolezni, ...

Dr Majic

Tudi Dr. Tomislav Majič, zdravnik primarne zdravstvene oskrbe in kardiolog, je prišel do zaključka, da oslabljeno srce pogosto pomeni odpoved mišic na splošno, mi pa smo že prej utrujeni, zato so njegove raziskave pripeljale do ugotovitev, ki jih je zapisal v odlično formulo VITALITY. Glavne sestavine so beljakovine sirotke, epikatehin (izvleček kakava), ursolna kislina (izvleček jabolčne lupine), tomatidin (izvleček zelenega paradižnika) in stabilen arginin (esencialna aminokislina).

VITALITY - beljakovine so nepogrešljiv pripomoček pri odpovedi srčne mišice, vseh vnetjih in boleznih sklepov. Pri vseh avtoimunskih boleznih, ker pomenijo predvsem sistemska vnetja v telesu.

Uporabnikom bo pomagal, da bodo imeli več moči in manj utrujenosti, hitrejše okrevanje po vsaki bolezni. Zmanjšal bo vnetja v telesu in bolečine, poskrbel za prožnejše sklepe, prožne žile, boljši krvni obtok v našem telesu. Nehali bomo izgubljati mišice, čeprav nismo fizično aktivni. Skratka, nehali se bomo starati.