Hujšanje z Microshapper Biostile

Zdravo hujšanje

Po podatkih SZO je v svetu že skoraj četrtina ljudi pretežkih. Prekomerna teža vodi v različne bolezni kot je diabetes tipa 2, srčno-žilne bolezni itd. Eden od vzrokov za prekomerno težo je nezdrav način življenja.

Grafikon debelosti 2022

Današnji hiter tempo življenja nam velikokrat onemogoča zadostno število zdravih obrokov na dan. Velikokrat je naše število obrokov dnevno premajhno in količinsko obroki preveliki. Obroki so velikokrat hitro pripravljena hrana, predelana hrana ki vsebuje premalo vlaknin, hranilnih snovi in vitaminov ter mineralov. Po taki hrani smo pogosto hitreje lačni.

Med vsemi dnevnimi obveznostmi pogosto ne najdemo časa za gibanje ki je eden od temeljev zdravega življenja in lepe postave.

Na povečano telesno težo vplivajo tudi nekatera zdravila in hormoni.


Ker vam želimo pri hujšanju pomagati vam želimo predstaviti edinstven artikel ki je zasnovan v slovenskem podjetju Biostile. Artikel so zasnovali slovenski strokovnjaki in je namenjen ravno za težave s težo modernega človeka. Ta izdelek se imenuje Microshapper in vsebuje probiotične kulture, citrusne flavonoide, izvleček garcinije, inulin in izvleček rastline nesmrtnosti.

Microshapper Biostile pripomore k zdravemu hujšanju, boljši prebavi in manjšem nalaganju maščobe okoli trebuha.

Microshapper Biostile

Po 1 kapsuli Miscroshapperja na dan/zjutraj na tešče boste čez dan manj lačni.

Probiotične kulture ki jih vsebuje Microshapper poskrbijo za zdravo prebavo, saj vemo da je temelj vsakega zdravega organizma zdravo črevo oz. dovolj veliko število dobrih in pravih bakterij v črevesju.
Inulin je neprebavljiv polisaharid ki hrani vaše dobre črevesne bakterije.
Garcinija je dodana izdelku ker preprečuje skladiščenje maščob-sploh v predel trebuha, zmanjšuje apetit ker povečuje občutek sitosti
Rastlina nesmrtnosti podpira delovanje jeter, s tem izboljšuje presnovo. Saj vemo da so jetra glavni presnovni organ in pri obremenjenosti le teh je zelo težko izgubiti kakšen kilogram. Z skrbjo za zdrava jetra avtomatično skrbimo tudi za dobro razmerje slabih in dobrih maščob v telesu in posledično za naše možgane, srce in cel krvno-žilni sistem. Pripomore tudi k več energije.
Citrusni flavoniodi skrbijo da se naša zdrava maščobna tkiva ohranjajo.


Ker je Microshapper zasnovan namensko za pomoč pri hujšanju kaže tudi že zelo dobre rezultate. Najbolj pomembno se zdi da pripomore k zdravem hujšanju brez stranskih učinkov in da je kompatibilen z večino zdravil.

Z trudom za zdravo prehrano, dobro hidracijo telesa (tekočina 3dl na 10kg telesne teže) in čim več gibanja bodo rezultati seveda še boljši.

Mislim da ni razloga da bi še oklevali z preizkusom vrhunskega izdelka ki je slovenski, naraven in varen za uporabo.