( +386 ) 041 610 598
BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 45 €
ONLINE POMOČ

Malo o Biostile Vita

Naš Način, Naša Pot uspeha. rasti. napredka.

Spletna trgovina BioStileVita je bila ustanovljena jeseni leta 2016. Ustanovitelj je Katja Kastelic SP, farmacevtski tehnik. Namen spletne trgovine je pospešiti posredništvo pri prodaji in samo prodajo približati strankam.


ZNAMKE BIYOVIS in BIOSTILE SLOVENIJA

Trgovina BioStileVita trenutno trži dve blagovni znamki, BIYOVIS in BIOSTILE. Proizvodi Biostile so plod znanja slovenskih strokovnjakov. Proizvodi so naravni, iz najboljših sestavin, sestavljeni na podlagi najboljših vezav, in zato izredno hitro učinkoviti. V sodelovanju z dr. prim. Tomislavom Majićem so, na podlagi njegovih dolgoletnih izkušenj, začeli s proizvodnjo prehranskih dopolnil, ki bodo našim strankam resnično in učinkovito pomagale pri vzdrževanju zdravja. S primarijem Majićem izdelujejo nova prehranska dopolnila. Ta ponujajo rešitev težavam, ki se pojavljajo pri naših strankah.


Naše stališče, naša filozofija

Usmerjenost trgovine BioStileVita je izključno v naravne proizvode znanih in preverljivih proizvajalcev. Če imate BIO proizvode in bi jih radi ponudili v prodajo v naši spletni trgovini, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo.